Syv år med Mark Pederson ved roret kan være slut i Esbjerg. Hans indsats har været fænomenal, siger Esbjerg-formand

Mark Pederson kommer til at stå i historien som et af de helt store trænernavne i Esbjerg. Det kan der ikke herske tvivl, for canadieren var den mand, der bragte vestjyderne tilbage i toppen af dansk ishockey, og han har kronet sine syv sæsoner med to danske mesterskaber. 

Senest har Pederson også været sportschef i klubben, men efter syv sæsoner kan det blive tid til noget nyt i trænerboksen i Esbjerg. Det antyder formand Søren Mathiasen i et interview med Jydske Vestkysten, hvor han i første omgang bedyrer, at der skal skæres på trænerbudgettet.

Allerede nu er assisterende træner Thor Dresler skiftet til en stilling som cheftræner i Rødovre.

- Marks kontrakt udløber, og det er der, vi står lige nu. Måske har vi brug for at prøve noget nyt, måske har Mark brug for en ny udfordring - og så kan han måske komme tilbage om nogle år. Vi ved det ikke endnu, men hans indsats har været fænomenal, siger Søren Mathiasen til avisen.

- Vi har haft et godt setup på trænerfronten, men også et dyrt setup med Mark (Pederson, red.) og Thor (Dresler, red.) som cheftræner og assistenttræner. Det kommer vi til at skære ret kraftigt i, siger Søren Mathiasen, der lige nu ikke tænker på importspillere overhovedet, men til gengæld er i god dialog med de lokale spillere i Esbjerg. 

 


KAMPDAG: GULD TIL ESBJERG - en uforglemmelig eftermiddag i det vestjyske SønderjyskE kæmper for at overstå uvejret