Rasmus Søndergaard roser White Hawks for god karakter

Frederikshavn tabte igen.

For femte gang på stribe måtte nordjyderne ned med nakken, da det i går eftermiddag blev til 5-6 mod Herning efter overtid. Det var dog efter at White Hawks iværksatte en stor slutspurt, hvor Dane Fox scorede to gange og i det mindste sikrede Frederikshavn en enkelt pind. 

Nøjagtig som i fredags - hvor det dog ikke blev til point i Odense - kom Frederikshavn altså stærkt i slutfasen. Realiteten er dog, at White Hawks er dumpet fra anden- til fjerdepladsen i tabellen på det seneste med kurs nedad. Og en tirsdagskamp mod Aalborg i vente.

- Det viser god karakter på holdet, at vi kan komme tilbage og få uafgjort, når vi et minut før tid er bagud med to, men omvendt er det ikke godt nok, at vi sætter os selv i de situationer, hvor vi hele tiden skal jagte, siger White Hawks-kaptajn Rasmus Søndergaard til Nordjyske.

- Det er selvfølgelig svært at have fem nederlag i træk og så skulle ud og møde det absolut bedste hold i rækken. Vi fik klø af dem sidst, men vi har alt at vinde, så vi må bare give den fuld skrue, tilføjer han inden kampen mod Aalborg, der kommer på besøg tirsdag aften i Nordjyske Bank Arena. 


SønderjyskE-spillere kæmpede sig til to fridage VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Odense Bulldogs