Letten glæder sig over muligheden for kvalificeret kamptræning

Letten Kristians Rubins er kommet rigtig godt ind i sin tid i Frederikshavn og kunne krydre en glimrende sidste uge med en plads på ugens hold i Metal Ligaen. Rubins er hyret ind fra Toronto Maple Leafs for at holde sig i kamptræning frem mod NHL-campen, der formentlig begynder i december - uden at man helt hundrede procent ved, hvad der sker i Nordamerika. Frederikshavn regner med at have Rubins til rådighed frem til jul. 

- Jeg er faktisk blevet en lille smule overrasket over, hvor godt tempoet er. Jeg ved ikke præcist, hvad jeg havde forventet, men jeg synes virkelig, at niveauet har været højt indtil videre, siger Kristians Rubins i et interview med Nordjyske, hvor han understreger, at hans mål er at komme i NHL. 

- Jeg vil gøre alt for at nå mit mål, og selvom det ikke er blevet nemmere af, at jeg ikke blev draftet, så kan det også ende med at blive en fordel. Nu får jeg chancen for at vise mig frem i Danmark, hvor jeg er kommet på hold med nogle virkeligt gode spillere, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Kristians Rubins til Nordjyske.

Træner Jari Pasanen glæder sig over at have Rubins på holdet. 

- Det er meget tydeligt, at vi har fået en rigtig god ishockeyspiller til klubben. Han er en stor back med masser af styrke, og han er også godt til at tænke ishockey. Så vi har virkelig fået en forstærkning til klubben, siger han til Nordjyske. 


Fan-spørgsmål: SønderjyskE-fansene interviewer Mads Eller Landsholdet mod Pressens All Stars spilles i Frederikshavn og sendes på TV2 SPORT