Mikko Virtanen og Sebastian Ehlers er begge tilføjet skadeslisten hos Bulldogs

Torsdag aften vendte Radek Cip tilbage fra en lang skadespause, og det så langt om længe ud til, at Odense Bulldogs for første gang i sæsonen kunne stille til kamp med en skadesfri trup.

I træningspasset op til kampen mod Esbjerg Energy, måtte Mikko Virtanen dog tilføjes skadeslisten, da han under træningen pådrog sig en håndskade.

Med Radek Cip tilbage i truppen var det derfor kun Mikko Virtanen, der ikke kunne stille til start for de fynske hunde torsdag aften til kampen mod Esbjerg Energy.

Skadeslisten hos Bulldogs blev dog et navn rigere under kampen mod Esbjerg Energy, da Sebastian Ehlers i anden periode måtte udgå efter en hård tackling mod banden. Der var mistanke om både brækkede ribben og en kollapset lunge, men undersøgelserne var heldigvis langt mere positive end frygtet og Sebastian Ehlers slap med et par bøjede ribben, der dog sender ham på sidelinjen.

Både Mikko Virtanen og Sebastian Ehlers er ude på ubestemt tid og centerposition er derfor sårbar indtil de igen meldes skadesfri. 

Det skriver Odense Bulldogs hjemmeside. 


Billetter til Metal FINAL 4 er i salg! HETAG TAGDÆKNING BLIVER METAL LIGAENS NYE PARTNER