Det er med stor glæde, at Metal Ligaen i dag kan annoncere endnu en kommerciel samarbejdspartner i form af Hetag Tagdækning.

Hetag Tagdækning-kæden, der oprindeligt grundlagt i 1973, består i dag af 8 individuelle tagdækkerfirmaer, og nu træder Hetag Tagdækning ind i ishockeysporten som samarbejdspartner:  

Både for landsholdene, en ny og kommende Club 2025, der dyrkes frem mod VM i Danmark og Sverige i 2025 – og ikke mindst som en synlig partner i Metal Ligaens dagligdag.  

Det betyder, at højdepunkterne, som genereres efter hver kamp i Metal Ligaen, dækkes ind af Hetag Tagdæknings farver og logo, ligesom Ugens Hold i Metal Ligaen fremover bliver præsenteret af Hetag Tagdækning, der også bliver en synlig og stærk partner på Metal Ligaens hjemmeside.  

Samtidig vil Hetag Tagdækning i samarbejde med Metal Ligaens redaktion være med til at hylde de frivillige, der omkranser holdene og kampene rundt omkring i landet.  

Det bliver i form af portrætter og beskrivelser af folkene i omklædningen, på lægterne og alle mulige andre steder i Metal Liga-arenaerne fra Frederikshavn og helt over til Rungsted. Nøjagtig som Hetag Tagdækning dækker hele landet. 

- Hetag Tagdækning er godt håndværk. Ishockey er godt håndværk. Det, der sker rundt omkring ishockeysporten og holdene i Metal Ligaen er godt håndværk, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring  

- Tingene stemmer, når Hetag Tagdækning dækker hele Danmark og tingene skal stemme omkring et ishockeyhold. Derfor er Hetag Tagdækning i alle henseender en perfekt samarbejdspartner for Metal Ligaen. Vi glæder os meget til at præsentere de nye og spændende elementer og i det hele taget til at arbejde sammen med Hetag Tagdækning, tilføjer han.  

- Hos Hetag Tagdækning ser vi meget frem til samarbejdet med Metal Ligaen og Dansk Ishockey Union. Vi glæder os til at følge med i holdenes kampe de kommende sæsoner – både på landsplan og internationalt, siger Hetag Tagdæknings sponsoransvarlige, Frederikke Andersen.

Samarbejdet mellem Danmarks Ishockey Union, Metal Ligaen og Hetag Tagdækning begynder med øjeblikkelig virkning og føres videre ind i sæsonen 2022/23. 


FYNSKE NØGLESPILLERE ude på ubestemt tid COVID 19 aflyser kampen mellem Herlev og SønderjyskE