Nøglespilleren har ikke været i kamp længe

Ronny Larsen har lært det game, som ikke herskede, da han selv var aktiv. Gamet, hvor man ikke fortæller noget som helst om, hvordan og hvor hans spillere har skadet.

Og desto mere vigtig spilleren er, desto mere hemmelighedsfuld er Ronny Larsen, så når det gælder Thomas Spelling, er der ikke frygtelig meget at sige. 

En anden ting ved Ronny Larsen er dog, at han altid præsenterer tingene med et smil, og det gør han også i "Rishøjs Corner", der dækker Aalborg-sportsholdene tæt, da han bliver spurgt om, hvorvidt Spelling.

- Thomas døjer lidt med en mindre skade. Forhåbentlig er han snart fuldt klar. Vi er fortrøstningsfulde og håber, at han kommer til at spille inden jul, siger Ronny Larsen og forlader derefter interviewet med et stort grin.

Blev man klogere på Spellings situation der? Ikke meget, men fakta er, at ligaens måske bedste danske forward set over de seneste mange sæsoner ikke har været med siden åbningskampen i Frederikshavn. 

Mon ikke også han er klar et godt stykke før jul? 


COVID 19-smitte: Sådan forholder Metal Ligaen sig ved smitteudbrud og nedlukning Fremtiden er stribet: Ludvig Adamsen bliver dommer