Herlev Eagles kan i dag meddele, at vi har indgået en ny treårig sponsoraftale med Martinsen Rådgivning & Revision, der fra dags dato bliver vores nye arenasponsor.

Den nye treårige aftale er indgået med Partner og Statsautoriseret revisor Hans Peter Hartzberg, og Herlev forventer, at det skaber nye muligheder og styrker klubben yderligere.

Hans Peter Hartzberg fra Martinsen Rådgivning & Revision udtaler om aftalen: “Vi er stolte over at kunne indgå dette øgede samarbejde med Herlev Eagles. Vi ser frem til fortsat at bidrage til klubbens vækst og succes, og vi føler, at vores værdier matcher perfekt med Herlev Eagles' ambitioner både på og uden for isen.”

Herlev Eagles' direktør Anders Mouritsen ser også meget frem til det nye samarbejde: “Det er en stor glæde for os at kunne annoncere denne nye aftale med Martinsen Rådgivning & Revision. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Spar Nord Bank, og det er vi taknemmelige for. Samtidig ser vi frem til de nye muligheder, som partnerskabet med Martinsen bringer. Vi tror på, at vi sammen kan opnå store ting i de kommende år.”

Aftalen med Martinsen Rådgivning & Revision omfatter ikke kun navnerettighederne til arenaen, men også en række samarbejdsinitiativer, der vil styrke både klubben og lokalsamfundet. Som en del af samarbejdet vil de to parter arbejde tæt sammen om forskellige events og aktiviteter, der skal fremme sporten og det lokale engagement.

Herlev Eagles inviterer alle vores fans, sponsorer og partnere til at byde Martinsen Rådgivning & Revision varmt velkommen som vores nye arenasponsor. Vi ser frem til at fortsætte med at skabe store oplevelser og øjeblikke for både spillere og fans i ”Martinsen Arena”.


Daniel Baastrup-Andersen er i bedring NOTER FRA FREDAGENS TESTKAMPE i Odense, Troja-Ljungby, Herlev, Rungsted og Herning