Ørnene tog igen til Jylland og vandt 3-2

Esbjerg Energy-Herlev Eagles 2-3 (1-0,1-2,0-0) Har man Nicklas Heinerö, så har man en mand, der kan blive matchvinder på straffeslag i Jylland.

Herlevs teknisk dygtige svensker gentog nemlig kunststykket fra tidligere på ugen, da han afgjorde sagerne i Esbjerg i aften - nøjagtig som det var tilfældet tirsdag i Aalborg.

Igen en herlig jysk aften for Herlev, og man er altså ikke vant til, at Eagles tager fra Esbjerg og Aalborg - i træk - med sejre. Læg dertil, at Herlev igen manglede en håndfuld spillere.

Der blev også leveret en storkamp af Zetterquist i buret, og den svenske keeper ser ud til at være noget af et scoop for Herlev.

Esbjerg havde for første gang Nick Master med i startopstillingen - han havde været karantæneramt - og kom planmæssigt foran med 1-0 i det 14. minut.

Rasmus Bjerrum fangede en fejlpasning fra Jerry Välipirrti og trak derefter pucken flot op i nettaget bag Zetterquist.

Vi skulle ind til kampens midte, før Herlev udlignede. Maxime Trepanier havde hjælp af en Herlev-skøjte, da han udlignede, men kort efter kunne han se Aleksi Halme spadsere mod mål og bringe Esbjerg på 2-1.

Der gik ikke længe, før det næste mål plaffede ind. Denne gang Philip Rafnsson, der også bare "gik på mål" og udlignede.

Tredje periode forblev målløs. Esbjerg vandt skudstatstikken i alt med 35-16, men kunne altså ikke passere Zetterquist. Og da det kom til straffeslagene, scorede både Maxim Trepanier og altså Heinerö til syvende og sidst.

Herning slog Odense 4-3 efter sen udligning LANGGABER I FREDERIKSHAVN: Vendelboernes første hjemmesejr siden januar