Eagles tabte den første af weekendens to træningskampe mod Mathias Røndbjerg og Morten Jensens mandskab

Herlev Eagles kom dårligt ud af den første træningskamp i weekenden mod svensk modstand. Hjemme i PM Montage Arena kom Allsvenskan-holdet fra Kristianstads IK på besøg og tog en sejr på 6-3 med hjem over Øresund.

Det var Kristianstads anden sejr i preseason over Herlev, som vel også var et bevis på, at de danske Metal Liga gennemgående vil have det svært mod hold fra den næstbedste svenske række, som Metal Ligaen ellers ynder at sammenligne sig med.

Joonas Riekkinen sørgede ellers for at bringe Herlev på 1-0 i første periode allerede efter fire minutter og efter en god start for Herlev. Men 25 minutter senere var Kristianstads IK foran 4-1, anført af den dobbelte målskytte Anton Heikkinen. 

Var der en ting, som Eagles-træner Patric Wener kunne glæde sig over fredag aften, så var det, at powerplayspillet fungerede. 

For inden anden periode var ovre havde både Brett Thompson og Johan Skinnars scoret i overtal. Herlev var på 3-4, men håbet om sejr blev dog spoleret af to gæstemål i tredje periode.

Herlev spiller allerede søndag igen, hvor Halmstad kommer på besøg. Det svenske Division I-mandskab bliver formentlig en mere overkommelig modstander end Kristianstads IK. Der er faceoff klokken 14 i PM Montage Arena.

 


Tumult og smal Turku-sejr i Herning Intens træningskamp og ni mål i Nordjylland