Canadieren bejler til topscorertitlen i den kommende sæson, siger midtjyderne allerede nu

Der var fat i Cameron Brace fra masser af europæiske klubber, da først den kvikke angriber satte i gang og slog igennem for alvor. Det skinner også igennem i den begejstring, som Herning Blue Fox præsenterer ham med. Brace hyldes voldsomt i pressemeddelelsen, som lyder således.

Det er ikke gået manges næser forbi, at Cam har en ishockeypose fyldt med en masse godter, som vil pynte i mange klubber rundt om i Europa.

Derfor er det gennem benhårde forhandlinger gennem måneder også den helt store ”skalp”, at Cameron Brace sammen med resten af holdkammeraterne har besluttet sig for at færdiggøre arbejdet fra den ”aflyste sæson”.

- Aftalen med Cameron har haft allerhøjeste prioritet for mig siden starten af året. Jeg har prøvet at præge Brace til at tage en sæson mere, for virkelig at slå hans mange kvaliteter fast. Men det har også virkelig været svært, for når så mange andre klubber – også fra højere ligaer – viser interesse, så er det svært for en spiller som Cameron ikke at blive smigret, siger sportschef Martin Struzinski.

- Derfor er jeg også glad for, at vi til syvende og sidst fik underskriften fra Cameron i hus. Han vil uden tvivl over en hel sæson være en seriøs bejler til at tage topscorertitlen i Metal Ligaen”, fortæller Martin Struzinski om sin sidste underskrift for denne omgang.

Cameron Brace stod for 55 point i 46 kampe i sidste sæson i Metal Ligaen. 


MacMillan skal være limen på Hernings mandskab RETRO: ”Jeg følte, min hockeyverden brød sammen"