Ugens A-kæde er sat

Vi har igen kigget på kampene fra den forgangne uge og nu sat Ugens Hold i Metal Ligaen. Det ser ud som følger:

Målmand: Lukas Horak (Herlev Eagles) - første shutout i Metal Ligaen til tjekken, der holdt buret rent i Frøs Arena. Lukas Horak snuppede 30 skud og i bundsolid kamp, hvor han fik god hjælp af sin defensiv.

Back: Daniel Baastrup-Andersen (Herlev Eagles) en af de backer, der virkelig hjalp til foran Lukas Horak. Herlevs kaptajn spillede en stor kamp i defensiven og kvitterede såmænd også med den afgørende scoring i Vojens.

Back: Igor Merezhko (Odense Bulldogs) Var i den grad man of the match i Vojens fredag aften, hvor han scorede hattrick og dominerede isen totalt. Ukraineren er stærk i offensiven. Scorede også mod Esbjerg i den hektiske 5-6'er og noterede sig for +5 i de to kampe samlet set.

Forward: Alexander Bumagin (Frederikshavn White Hawks) Var det kampen, hvor russeren igen fandt sig selv? Tre point og en overbevisende indsats af russeren, der lignede sit gamle jeg i 6-1-sejren over Herning.

Forward: Oliver Kjær (Esbjerg) Eksploderede offensivt i Odense og scorede også tre gange i Aalborg. I alt ni mål af vestjyderne i løbet af ugen. Med to mål og tre assister var Oliver Kjær med i det meste hos Energy i indeværende uge.

Forward: Rasmus Andersson (Rungsted) Mange offensive kræfter var involveret i Rungsteds gigantsejr i Rødovre. Ifølge Skudzonen den største udesejr nogensinde til Rungsted i Rødovre. Andersson var på plads med to scoringer og en assist i 9-2-målorgiet. 


Stærk Canadisk forward til Aalborg Pirates OPTAKT: Frederikshavn WH-Rødovre MB