Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Vigtig kamp for Rødovre Mighty Bulls i aften. 

Vi har sagt det før, siger det igen, det begynder at se tungt ud for Mighty Bulls i kampen for at hente den sidste plads i slutspillet. 

Er det sidste chance i aften? Måske ikke helt, men både Herlev og Frederikshavn har haft gode stunder på det seneste og det betyder altså, at Rødovre ikke rigtig er rykket tættere på de to - vel nok - primære konkurrenter, via sejren over Aalborg for nylig. 

Den blev ikke fulgt op hjemme mod Rungsted, hvor det som bekendt ffredag blev 2-9 på hjemmebane. En hård omgang for Magnus Sundquists mandskab. 

- Allerede ved lørdagens træning kunne jeg se en stor skuffelse og nærmest flove spillere, men kampen i går aftes skal ikke slå os ud og eller bremse den udvikling, som holdet har vist den seneste tid, siger træneren til klubbens hjemmeside. 

- Drengene og jeg er lige så skuffede og påvirket over kampens udfald som alle vore gode fans. Vi må forstå og acceptere, at med et ungt og delvist urutineret hold kommer der ”nedture”, som er svære at kontrollere og helt stoppe, men vi er efter i går helt klar til, at fortætte den gode periode vi havde op til kampen i går, dette allerede i næste kamp på mandag imod Frederikshavn på udebane, lyder det fra Sundquist. 

Busturen til Frederikshavn er som bekendt lang, og i Nordjyske Bank Arena venter et hjemmehold med selvtillid. Frederikshavn vandt med hele 6-1 over Herning og selv om gæsterne havde mange skadede spiller, pillede det ikke ved en af White Hawks' bedste præstationer i sæsonen.

Det forventer vi: Det bliver en svær omgang for Rødovre, hvis Frederikshavn fortsætter sit drive fra fredag aften. Omvendt har Rødovre en solid defensiv præstation fra 3-2-sejren i Aalborg at huske. Men hjemmeholdet ligner en favorit i aften.

Historikken: Også fordi Frederikshavn har det resultatmæssige overtag på Rødovre i indeværende sæson. Første match blev vundet i straffe - 2-1 i Rødovre - mens det i de to seneste kampe er blevet 4-3 og 5-2 til White Hawks hjemme i Nordjyske Bank Arena.

Statistikken: De to topscorere for de respektive mandskaber er Frank Gymer (Rødovre) 24 point kontra Christopher Frederiksen (23 point) for Frederikshavn.

Hold øje med: Der var 16:55 minutter til den nye mand Denys Rubanik hos Frederikshavn. Han har fået lidt mere tid til at integrere sig igen. Hos Rødovre kan Gustaf Berling blive individualisten, der kan score de nødvendige mål, hvis Mighty Bulls skal lave endnu en overraskelse.

Skader/karantæner: Radek Cip afsoner sin sjette karantænedag ud af syv i aften. Frederikshavn har senest manglet Nikolaj Kristensen, der har været til U20-VM. Rødovre havde Alberto Pison ude i nederlaget mod Rungsted. 


HETAG UGENS HOLD: Se hvilke seks spillere, der er med VIDEO: DANIEL BAASTRUP-ANDERSEN roste sin målmand og det simple spil