Se hvilken klub, der har optrådt flest sæsoner i landets bedste ishockeyrække.

Vi præsenterer hermed vores nye skribent på Metalligaen.dk i form af Kim Blasius, der ofte har været i arkiverne i dansk ishockeys historie. Ikke mindst den tidlige. Han har tjek over årstallene og i samarbejde med Kim vil vi i de kommende uge sætter masser af fokus på ligaens historie. Eksempelvis med den her rangliste over, hvor mange sæsoner, klubberne har været i den bedste danske række.

Der er spillet 63 sæsoner om DM og for en god ordens skyld tæller vi både de første sæsoner med op til 1960/61, hvor fire hold for første dannede en slags ægte "liga" og vi tæller også den netop afsluttede 19/20-sæson med, på trods af, at den ikke blev afsluttet. 

Klubberne er nævnt ved deres nuværende navn, men der går altså "tråde" fra mange klubber, eksempelvis SønderjyskE, Aalborg og Rungsted, der alle har optrådt under andre navne gennem historien. 

Hvis en klub har gennemført hovedparten af kampene i en turnering, inden klubben har trukket sig eller er gået konkurs, har klubben også fået noteret en sæson. 

Esbjerg 58

Rødovre 56

Rungsted 54 

SønderjyskE 51  
Herning 51

Aalborg 50

Frederikshavn 41

Gentofte 29
Herlev 29
Odense 29

KSF 28

Gladsaxe 20
Hvidovre 20

USG 4

Silkeborg 3

Amager 2
IK Aalborg 2

Furesøen 1
Brøndby 1
IK Aarhus 1


PODCAST: Mads Lund og Steffen Frank om karrieren, sæsonen, fremtiden og nutiden Aalborg-legende købte Pirates-støttebillet nummer 5000