Frederikshavn White Hawks styrker sig på backpositionen og præsenterer den nye svensker således:

Vi kan med stor glæde offentliggøre endnu en importspiller til den kommende sæson. Den 23-årige fysisk stærke svensker, Jaeden Martin, bliver ny mand i Frederikshavn White Hawks. Det er en svensk back, der allerede kender Metal Ligaen særdeles godt. Han har de seneste to sæsoner tørnet ud for Rødovre, og vist sig som en stærk klippe i defensiven.

Jaeden Martin er født i USA, men har fået sin ishockeyopdragelse i Sverige, hvor han var en del af stærke HV 71 i sine ungdomsår. Det blev til en del kampe i både HockeyEttan og Allsvenskan for HC Dalen og IK Osksarshamn, inden han kom til Rødovre i 2022. I HC Dalen spillede han blandt andet sammen med Jesper Thörnberg.

Nu er det lykkedes os at få en kontrakt i stand med Jaeden Martin, hvilket glæder cheftræner Fredrik Johansson.

-Jaeden Martin er en spiller, vi er rigtig glade for at få ind på vores hold. Vi har ledt efter en type som ham, og vi er meget tilfredse med, at vi har fundet sammen om en aftale for den kommende sæson. Han er en stor, stærk, og veltrænet spiller, der har sin force i det defensive spil. Han rydder op foran mål, og arbejder altid stenhårdt i holdets tjeneste, med sin stærke fysisk. En spiller du ikke vil møde, og helst bare vil have på dit eget hold, lyder det fra coach Fredrik Johansson.

Selv siger Jaeden Martin om sin kontrakt med White Hawks.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Frederikshavn White Hawks, som jeg jo kender fra mine to sæsoner i Rødovre. Det har altid været sjovt at spille i Frederikshavn, og jeg ser frem til at lære byen og klubben bedre at kende. Jeg tror, vi får et rigtig godt hold, som ser meget spændende ud, og det glæder jeg mig til at blive en del af i den kommende sæson, lyder det fra Jaeden Martin, der kommer til at spille med trøjenummer 2. 

 


Victor Sand fortsætter hos Esbjerg Energy: Klar til ny sæson og nye udfordringer Niklas Andersen vender retur til Esbjerg Energy