Ronny Larsen elsker at drille spillerne i Aalborg Pirates og er stadig altid klar på en skarp bemærkning

Ronny Larsen er og har altid været frisk på en skarp bemærkning, og i Nordjyskes udmærkede Podcast, Arena, hvor han portrætteres over 50 minutter, fortæller han også, at stadig kan bide lidt til de Aalborg-spillere, han i dag "passer på" som både sportschef og assisterende træner for Garth Murray. 

- Når spillerne brænder nogle chancer ovre i hallen, siger jeg til dem, at jeg har en video derhjemme fra dengang, hvor jeg satte pucken i krydset. Den kan de få lov til at se alle sammen. Det er nok den, jeg vil starte med, og den er lang, siger jeg altid, griner Ronny Larsen i podcasten.

Det er hans fædrene ophav, der har samlet udklip, videoer og alskens andre ting fra Ronny Larsens flotte karriere, der endte med at give ærke-aalborgenseren en plads i dansk ishockeys Hall of Fame.

- Pladsen i Hall of Fame betyder nok mere for mig i dag, end det ville have gjort for fem år siden, jeg er stolt af den karriere, jeg fik lavet, og det er rart at få anerkendelse for det, siger Ronny Larsen.

Du kan høre hele podcasten lige her:

 


Frederikshavn: Aleksandr Bumagins trøje gik for over 16.000 kroner Olaf Ellers semifinaler og finaler: De ville være blevet mestre