Den tredobbelte danske mester skifter fra Aalborg

Når den nye sæson blænder op, skifter Jeppe Jul Korsgaard tilværelsen i Aalborg Pirates ud til fordel for Odense Bulldogs. Her har den 26-årige forward underskrevet en toårig kontrakt og præsenteres således af Odense-klubben. 

Jeppe Jul Korsgaard har været en fast bestanddel af Aalborg Pirates i de seneste ti år. Her har aalborgenseren for alvor slået sit navn fast i dansk ishockey med knap 500 kampe i Metal Ligaen, der har udmøntet sig i hele tre danske mesterskaber og to pokaltitler. Dermed er det en stærk dansk topspiller, der nu skifter til Odense Bulldogs og forstærker den fynske trup.

- I Jeppe Jul Korsgaard får vi en meget erfaren dansker, som til trods for sin forholdsvis unge alder har været en del af holdet i Aalborg Pirates de sidste ti år, hvor han både har vundet flere danske mesterskaber og pokaltitler som en markant spiller i førstekæden.” fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, og fortsætter:

- Jeppe spiller på et højt niveau og leverer kontinuerligt godt pointmæssigt – han blev endda topscorer for Aalborg Pirates i denne sæsons slutspil. Med sine store kvaliteter og erfaring er vi sikre på, at Jeppe vil bidrage til at styrke truppen og vi ser frem til at få ham med på holdet.

I denne sæson noterede Jeppe Jul Korsgaard sig 38 point i 49 kampe fordelt på 20 assists og 18 scoringer, hvoraf de otte scoringer faldt i slutspillet – flest af alle i Aalborg Pirates. En scoringstendens som nu skal fortsættes i Odense Bulldogs, og den udfordring ser hovedpersonen frem til:

- Efter 10 år i samme klub er det blevet tid til luftforandring. Der skal ske noget nyt både sportsligt og personligt og det er derfor en ny og spændende udfordring der venter i Odense Bulldogs, og jeg glæder mig allerede til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater, fortæller Jeppe Jul Korsgaard og fortsætter:

- Odense Bulldogs har en god danskerstamme og har over de sidste sæsoner bevist, at det er et slagstærkt hold. Jeg tror på, at klubben er klar til at tage det sidste skridt opad – og den udvikling ser jeg frem til at blive en del af.

Jeppe Jul Korsgaard vil bære nummer 21 på ryggen.

 


Rødovre-direktør: Almquist skifter til Blue Fox Grønvaldt: Vi må ikke miste vores flow på udvisninger