Herlevs tidligere topscorer vender tilbage til dansk ishockey

Det er en gammel kending i Metal Ligaen, der hentes til Aalborg, når den 32-årige svensker, Johan Skinnars, trækker i Aalborg Pirates-trøjen i den kommende tid. Johan Skinnars kommer til Aalborg fra et ophold i den polske liga hos Unia Oswiecim, hvor han har lavet 12 point fordelt på 5 mål og 7 assists over 15 kampe. 

- Vi har manglet noget offensiv bredde på holdet, hvor vi også har kæmpet med nogle længerevarende skader. De resterende spillere har spillet og kæmpet godt, men der er også blevet trukket store veksler på dem, så derfor er vi glade for, at vi får Johan ind på holdet, så vi igen, forhåbentligt, kan komme på fire kæder. Vi forventer, at Johan kommer til at bidrage med god fart, spilforståelse og overblik, udtaler sportschef Ronny Larsen 

Johan Skinnars kender vi allerede i Metal Ligaen, hvor han var en del af Herlevs farlige kæde med Brett Thompson og Victor Rollin Carlsson, der i sæsonen 2019-20 sikrede sig de tre øverste pladser på topscorerlisten. Johan Skinnars endte med 65 point fordelt på 21 mål og 44 assists over 47 kampe, så det er 1,38 point i snit pr. kamp. 

- Johan kommer til at forstærke vores top, men også vores powerplay får et løft op, hvor han kommer med en stor skudtrussel, så modstanderne ikke ved, hvorfra at skuddene vil komme på. Vi kan huske, hvor stor en trussel, at han var i kampene mod os for sæsoner tilbage, og vi forventer, at han kommer til at være en ligeså trussel for os i den resterende del af sæsonen, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Johan Skinnars kommer til Aalborg, så hurtigt, som det er muligt, og han vil være spilleberettiget med det samme. Han kommer til at spille med nummer 95 i den restende del af sæsonen. 

 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Frederikshavn