Herlev snuppede to vigtige point i slutfasen og overtiden

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 2-1 (0-1,0-0,1-0) 1-0

Herlev Eagles tog en vigtig sejr over Rødovre Mighty Bulls i aftenens lokalderby i Spar Nord Arena.

Som altid, når de to hold mødes, var stemningen i hallen fortættet. I aften var 1017 tilskuere på plads i stor kontrast til de 286 mennesker, der var på plads mod Odense i midtugen. 

De kunne se en gennemgående temmelig rodet og tæt affære, hvor der var et godt stykke mellem brudstykkerne med poleret ishockey. 

Men der var flotte detaljer nu og da. En af dem var Marcus Almquists fremragende åbningsmål, der blev sat ind efter blot fem minutter. 

Almquist havde fire Herlev-spillere omkring sig, men alligevel fik han lirket pucken til rette for sig selv og sendt pucken næsten maskeret ind bag Hanses i Eagles-buret. Flot, flot mål og Almquist viste igen, hvilket potentiale, han besidder. 

Rødovre havde nogenlunde kontrol over de to første perioder, men den kontrol formåede gæsterne ikke at beholde som tredje periode skred frem. Presset på William Rørth blev større og større frem mod slutsignalet, og til sidst holdt skansen ikke mere. 

Joseph Jonsson fik udlignet for Herlev med ti minutter igen, og svenskeren viste dermed igen sit store værd for Herlev efter et par kampe, hvor man ikke har set så meget til hans målscorerevner.

Jonsson blev også matchvinder med 2-1-scoringen i overtid, hvor han afsluttede en omstilling og fik pucken sat ind bag William Rørth. Stor jubel hos hjemmepublikummet, der kunne konstatere, at Herlev er tilbage på sporet med to sejre i træk.

Der var debut til Ludvig Elvenes, der erstatter Philip Alftberg i ørnenes trup. 


GOALSHOW: Se målet fra Frederikshavn-Herning Lukas Bang blev matchvinder for Herning i Frederikshavn