Mere om søndagens kamp i Rødovre Centrum Arena

Rødovre-Esbjerg 1-3

Det var ellers sædvanen tro et Rødovre-hold, der startede stærkt ud. Trioen med Virtala-brødrene og Matthias Asperup satte seancen i gang med scoringen til 1-0 i powerplay tidligt i kampen.

Det varede ikke længe, før Zach Pochiro snuppede teten og udlignede til 1-1 for Esbjerg – også i powerplay. Resten af kampen – i store træk – var gæsternes.

Pochiro havde i begyndelsen af sæsonen lidt problemer med at tilpasse sig den danske dommerlinje, men det har Esbjerg-forwarden stille og roligt fået styr over, og søndag røg han ikke ud. Meget fin disciplin hos begge mandskaber, der fik hver tre udvisninger.

Altid hyggeligt at komme til ishockey søndag eftermiddag. 1014 – primært Rødovre-borgere – var på plads til kampen, der havde faceoff klokken 14. Lige nok til at ryste eventulle tømmermænd af sig.

Niklas Andersen sluttede sidste sæson i karantæne, men har været helt forrygende i denne sæson. Han står foreløbig med 9 point for Esbjerg Energy.

Det var Rødovres første nederlag på hjemmebane i indeværende sæson, og Mighty Bulls-spillerne er kommet noget ned på jorden efter en god sæsonstart. Metal Final4 er dog stadig inden for rækkevidde, hvis Steffen Klarskov og co. kan finde gearet fra de første kampe.

I den forbindelse er der virkelig nøglekamp i Rødovre Centrum Arena allerede tirsdag aften. Her kommer Herlev Eagles på besøg til et regulært lokalbrag. Selvtilliden er lige nu på ørnenes side i den kommende duel.

Esbjerg var til kampen uden Grayson Downing og Matt Pistilli. Downing er stadig ude med en ubekendt skade, og har sin debut til gode, mens Pistilli afventer sin arbejdstilladelse. Lad os bare sige, at et Esbjerg-hold for fuld styrke ser ganske skræmmende ud på papiret – og formentlig også i virkeligheden.

Matt O’Connor stred igen hårdt i Rødovre-målet, og havde det ikke været for ham, kunne nederlaget være blevet større. Alene i anden periode vandt Esbjerg skudstatistikken med 12-3 og gæsterne skød 35 gange på mål mod Rødovres 18. Der var ikke tvivl om, at Esbjergs sejr var ganske fortjent.


GOALSHOW: Højdepunkter fra søndagens kampe GALLERI: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks