Håbet og troen på en festdag med flere tilskuere end 375 i ishockeyens tegn 7. november i Frederikshavn er intakt hos Metal Ligaens kommercielle chef Thomas Bjuring, der glæder sig til at se landsholdet måle sig med Pressens All Stars, der primært kommer til at bestå af imports – men formentlig også et par skarpe danskere – fra Metal Ligaen.

- Vi håber og tror på, at restriktionerne i hvert fald er ophævet til en vis grad, så vi kan få tilskuere ind til kampen, som vi forhåbentlig igen kan gøre til en tradition i dansk ishockey. Med så mange stærke imports i Metal Ligaen, kan Pressens All Stars i den grad give landsholdet – forhåbentlig med en masse udlandsproffer – en hård match, siger Thomas Bjuring.

- Vi giver 50 procent af de billetter, der må sælges til kampen til vores Unlimited-kunder som tak for støtten i de her svære tider, og vi håber virkelig, at fans fra alle klubber strømmer ind til kampen. Den er yderst attraktiv og jeg er glad og stolt over, at TV2 Sport også sender kampen, tilføjer han.

- Forhåbentlig kan vi lave en god event ud af kampen som er en kærkommen lejlighed til at genoplive en god duel og jeg hæfter mig ved, hvor mange tilskuere, der mødte op til Hockey Stars i Rødovre sidste sommer. Vi kan skabe noget lignende, tilføjer han.


SKARPE BILLEDER fra Odense-Rungsted Pressens All Stars: Erfarne journalister udtager og overlader fire spillere til fans