Frederikshavn-angriberen vil have overstået sagen og videre med sit ishockeyspil

Frederikshavn-forwarden Kristian Jensen trådte i går for første gang frem siden episoden i september, hvor han slog Lucas Bjerre Rasmussen i isen.

Det kostede ham 17 spilledages karantæne og efterfølgende betinget fængselsdom på 20 dage for vold. Efter retssagen i Hjørring udbad hans forsvarer sig betænkningstid i forhold til, om Jensen ville anke sagen, men i går fortalte Kristian Jensen via White Hawks TV, at han ville undlade at tage sagen videre i de retslige instanser.

- Det har været to utrolig hårde måneder, og jeg har ikke lyst til at gå noget af det her igennem igen. Jeg kommer til at vente et antal måneder på, at sagen kommer op i landsretten, og det har jeg ikke lyst til. Jeg vil gerne videre i livet og fokusere på ishockeyen igen, sagde Kristian Jensen. 

- Jeg vil selvfølgelig gerne beklage situationen igen, og jeg ved, at jeg gik over stregen. Sagen er blevet blæst op til noget, som den ikke er, og jeg er ked af alt det, der sket. Det var slet ikke intentionen, lød det fra Kristian  Jensen.

Han må spille ishockey igen 6. december, hvor hans karantæne er overstået. 


Herning-træner: Omtanke sørger for at vi har kvalitet Matthias Asperup opereret og ude på ubestemt tid