Vendelboerne har her til formiddag offentliggjort finnens afgang med klubben. Det sker i overensstemmelse, lyder det i en pressemeddelelse

Rasmus Lahnaviik blev ikke den succes som White Hawks havde håbet, da de i sommer præsenterede ham på kontrakt. Finnen har ikke slået til, og er heller ikke selv faldet til i byen og klubben. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse, der lyder sådan.

Vi skal herved meddele, at Rasmus Lahnaviik stopper i Frederikshavn White Hawks. Finnen spillede 17 kampe i den hvide trøje, hvor han scorede fire mål og lavede fem assister.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende om Rasmus Lahnaviiks stop i Frederikshavn.

-Vi har haft en god og konstruktiv dialog med Rasmus, og han har ikke følt, at han er faldet til i Frederikshavn, som han havde håbet. I den dialog har vi drøftet flere ting frem og tilbage, men er i enighed kommet frem til, at Rasmus stopper i klubben, og søger nye udfordringer et andet sted. Vi har været glade for Rasmus tid i klubben, og vi skilles som gode venner. Vi ønsker ham stort held og lykke videre i karrieren, lyder det fra sportschefen, der også ser ud i fremtiden.

-Vi sonderer naturligvis markedet hele tiden for eventuelle nye forstærkninger, men vi er også enige om, at skal vi hente nye spillere, så skal det være de rigtige. Derfor har vi ikke noget konkret på bordet endnu, lyder det fra Kasper Kristensen.

 


Micke Saari drager videre fra Odense Bulldogs GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Odense