En af dansk ishockeys bedste målscorer takker af

En af Metal Ligaens helt store profiler takker af og siger farvel til ishockeykarrieren.

Det er sæsonens mest scorende spiller i hele ligaen, Lasse Lassen, der i en alder af blot 30 år vælger den civile karriere. Lassen har i hele sin karriere været kendt som en gentleman - både på og udenfor isen - og hans farvel bliver derfor et stort tab for Blue Fox både sportsligt og menneskeligt.

- Det er noget tid siden beslutningen blev taget. Det bliver naturligvis super mærkeligt ikke længere at skulle spille ishockey på et professionelt plan, men jeg er super spændt og fortsat helt afklaret med situationen, siger Lasse Lassen til herningensernes hjemmeside. 

- Jeg vil gerne tage det næste skridt, og bruge al min fokus og energi på min civile karriere. Jeg har altid elsket spillet og at komme i hallen, specielt i denne sæson, hvor holdånden har været helt fantastisk, og hvor alt tegnede stort, tilføjer han.

- Alle årene i Herning er blevet nydt i fulde drag, ikke mindst på grund af den store opbakning klubben og vi spillere nyder fra sponsorer, fans og de mange frivillige. Jeg skylder alle en stor tak, og med glæde over at have kunnet nyde min passion gennem så mange år, så vil jeg nu se frem til at fokusere på andre ting, siger Lasse Lassen.

Lassen har Herning i hjertet, men har tidligere i karrieren spillet for AaB Ishockey, Borås og Frederikshavn White Hawks, og har såmænd også været på et eksotisk eventyr i Australien, hvor han var en af de dominerende spillere hos både Melbourne Ice og i hele Australian Ice Hockey League. 


Tilskuerlisten: Aalborg topper med over 3000, Danmark 11. højest LYT: Esbjerg-direktør Krogsgaard forklarer om Energy-situationen