Alberto Pison har skrevet kontrakt med Rødovre for den kommende sæson

Rødovre Mighty Bulls kan byde velkommen til Alberto Pison, der træder ind i spillertruppen på en etårig aftale.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor Pison bliver præsenteret således. Rødovre meddeler ligeledes, at Oliver Reuter sætter sin karriere "på hold".

Alberto Pison er 20 år og har spillet ungdomshockey i både Rødovre, Gladsaxe og senest i Hvidovre. Herudover har han spillet ungdomshockey i både Canada og USA samt været repræsenteret på diverse ungdomslandshold.

Han er i øvrigt lillebror til den tidligere Rødovre-spiller André Pison, der i dag spiller for Rungsted.

- Vi er glade for at have fået tilknyttet Alberto, som vi ved vil give den en ordentlig skalle for at få slået sig ind i Metal Ligaen, fortæller siger Thor Dresler og sætter lidt ord på holdkortets nye mand:

- Alberto er en rigtig energi-spiller, som ikke er bleg for at bevæge sig ind, hvor det kan gøre lidt ondt og så spiller han lige på grænsen. Til tider kan han også komme “under huden” på sin modstander. Den sidste del, den mentale del af spillet, skal man absolut ikke undervurdere, så det bliver spændende at få guidet ham i retning af, at bruge netop det element på den rigtige måde, så det gavner holdet bedst muligt, fortæller han.

Oliver Reuter træder til gengæld ud af truppen efter gensidig aftale. Reuter har ønsket at blive løst fra sin kontrakt af personlige årsager for at sætte karrieren på hold, hvilket der, efter nogle gode samtaler hen over de seneste sommermåneder, er fundet en løsning på.

Der skal fra RMB lyde en stor tak til Reuter for indsatsen og vi håber, at vi på et tidspunkt ser ham tilbage på isen.


Ung dansk-svensker på tryout i Odense Bulldogs Jan Jensen bliver ny assisterende træner i Esbjerg