Den unge forward er faldet til i Nordjylland og fortsætter sit ophold i klubben

21-årige Lucas Andersen er den næste i rækken, der har sat sit navn på en forlængelse af kontrakten med Frederikshavn White Hawks. Det bliver en forlængelse, der er gældende for de kommende to sæsoner, skriver klubben, der præsenterer ham således: 

Lucas Andersen kom til Frederikshavn, fra Rungsted, op til denne sæson, og han har allerede bevist, at han rummer et kæmpestort talent. En stor og stærk forward, der har imponeret med sin offensive stil. Han har i 31 kampe leveret 15 scoringer allerede, og vi ser store udviklingsmuligheder i Lucas Andersen, under Jari Pasanens vinger.

Som de fleste nok har bemærket, så er vi i år hurtigere ude med offentliggørelserne af kontrakter for den, og de, kommende sæsoner. Det har vi gjort, fordi vi ønsker kontinuitet, især på danskersiden, og vi håber derfor at kunne præsentere flere kontraktforlængelser i den kommende tid.

Lucas Andersen siger om sin forlængelse: 

- Jeg er faldet utrolig godt til i Frederikshavn, og kan godt lide at være heroppe. Jeg er glad for at være på et godt hold, og det er derfor jeg har forlænget kontrakten med to år. Det giver noget ro på mig selv, at jeg ved hvad jeg skal de næste to sæsoner. Jeg er langt fra perfekt som ishockeyspiller, så jeg tror på det er her jeg kan udvikle mig yderligere, både på og uden for isen, lyder det.


Murray frustreret over fjerde Aalborg-nederlag mod Esbjerg BILLEDER: SKARPE SKUD fra Rødovre-Rungsted