Masser af underholdning i Concordium Arena i aften

Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 5-4 (1-2,2-0,2-2)

Hvis man troede at fynboerne var ramt på selvtilliden, så kunne man godt tro om igen. Odense kom hårdt ud, og ved hjælp at tvivlsomt målmandsspil og en shaky defensiv hos hjemmeholdet, var Odense foran med 2-0 inden der var spillet fire minutter. Kristian Jensen og Sebastian Ehlers noterede sig for scoringerne.

Rungsted kom tilbage og fik reduceret ved Matthias Asperup, der scorede for syvende kamp i træk og virkelig er stærkt kørende pt.

Odense havde to mand til udvisning, og den gave skal man ikke give væk. Asperup var sikker, og passerede Gillam i Odense målet. Gæsterne sad relativt meget i boksen i første periode, hvilket gav Rungsted flere gode muligheder, men fynboerne holdt til pause, uden at lade flere pucke gå ind.

Anden periode åbnede anderledes jævnbyrdigt, men med hjemmeholdet i teten. Odense lignede langsomt et hold, der ikke helt var kommet ud fra omklædningen, og Mitch Gillam måtte flere gange stå på hovedet.

Rungsted udlignede i en situation, hvor Odense først lavede en udvisning på Maksim Popovic, men Rasmus Andersson nåede at udligne, inden Odense fik puckkontrol. Fynboerne var tossede, da de mente at Popovic generede Gillam, men udligningen var en realitet.

Rungsted forblev i kontrol, og Odense brugte meget tid i egen zone. Med 30 sekunder tilbage havde Odense alle mand fremme, og så kunne Matthias Asperup i ensom majestæt sende Gillam til den ene side, og pucken i nettet til Rungsted-føring på 3-2.

De kom bedre med i tredje periode, Odense. Bød sig hele tiden til, og fulgte Rungsted til dørs.

Skvorcovs og Thelin satte målene ind for gæsterne.  Det rakte dog ikke til point i aften, da både Filip Karlsson indimellem havde bragt Rungsted i spidsen, og derfor helt lige mod slutningen af kampen.

Rungsted trykkede på, og med to minutter tilbage, klappede Malte Setkov sin første sæsontræffer i nettet, og så kunne Rungsted løbe med alle tre point, og i den grad spille sig ind i Final 4-ræset.

Stærk første periode afgjorde for Aalborg PLUTO TV sender Metal Liga-ishockey fra i aften og hver tirsdag