Metalligaen.tv's produktion bredes ud på den stærke streamingtjeneste

Pluto TV har på det seneste sikret sig rettigheder til flere forskellige sportsgrene, og nu kommer der altså også ishockey på den stærke streamingtjeneste.

Pluto TV har nemlig erhvervet sig rettighederne til en enkelt kamp om ugen, og det bliver hver tirsdag klokken 19:00, man kan se ishockey på Pluto TV, startende med Herning-Frederikshavn i aften. 

- Vi glæder os over, at Pluto TV har taget ishockeyen til sig. Sporten får ekstra eksponering og vi kan forhåbentlig få flere ishockeyfans til at tegne abonnement på Metalligaen.tv, så de kan se samtlige kampe i Metal Ligaen, siger Anders Antonsen, der er CEO for den danske del af Sportway, der ejer rettighederne til dansk topishockey

- Det er en win-win for alle parter og vi glæder os til at kunne servicere endnu flere danske ishockeyfans i de kommende uger og måneder, tilføjer han. 

Hos Pluto TV glæder man sig også over, at kunne vise Metal Liga-ishockey.

- Vi er meget glade for at kunne føje live ishockeykampe fra Metal Ligaen til Pluto TV’s allerede stærke og hurtigt voksende portefølje af sportsindhold. En sportsportefølje der blandt omfatter de eksklusive rettigheder til den danske Futsal-liga, Danish Fight Night, Bellator MMA og det bedste MMA fra Danmark siger Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Aftalen løber foreløbig i grundspillet og Pluto TV byder i første omgang på følgende kampe:

03. oktober: Herning-Frederikshavn
10. oktober: Herning-Rungsted
17. oktober: Frederikshavn-Esbjerg
24. oktober: Aalborg-SønderjyskE
31. oktober: Frederikshavn-Herlev


Målfest da Rungsted tog alle tre point mod Odense OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs