Frederik og Emil Marcussen spiller endnu en sæson for Pirates

Yderligere to danske spillere er klar for Aalborg Pirates til den kommende sæson. 

Det er Frederik og Emil Marcussen, to af Pirates-truppens unge aktører, der har forlænget kontrakterne. De to er tvillinger og bliver altså efter Højbjerg-tvillingerne det andet tvillingepar, der fortsætter i klubben. Ganske usædvanligt.

Aalborg Pirates skriver følgende i pressemeddelelsen: 

Frederik Marcussen er ung målmand, der har spillet hele karrieren i Aalborg, hvor det sidste sæson blev til debut på eliteholdet, da han fik cirka en halv kamp mod svenske Borås HC i en træningskamp før sæsonstart.

- Frederik møder op til træning hver dag og arbejder hårdt til hver træning. Han er en ung målmand, der har redskaberne til at blive en god målmand. I den kommende sæson vil han igen være backup for George Sørensen, som han kommer til at lære en del af, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Emil Marcussen er en ung forward, der skal til at spille sin 5. sæson på eliteholdet. Emil har gennem nogle sæsoner rykket mellem eliteholdet og 1. division, men nu er han klar til mere fast at være omkring eliteholdet. Han har spillet lidt over 100 kampe på eliteholdet, hvor det er blevet til 4 mål og 5 assists.

- Emil er klar til at tage det næste store skridt i sin udvikling. Emil er vokset meget ishockeymæssigt over de seneste sæsoner, hvor han har fået en del spilletid. Emil arbejder hårdt både på og uden for isen, og vi ved, at vi får en god arbejdsindsats fra ham, når han kommer på isen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Emil Marcussen vil igen komme til at spille med nummer 48, mens Frederik Marcussen igen trækker nummer 70 over hovedet i den kommende sæson.


Mark Pederson: Yderst tilfreds med syv år i Esbjerg RETRO: Tipoldefar er en god historie