Canadieren ser med glæde tilbage på sin tid i Vestjylland

Det er slut med en stor æra i Esbjerg, hvor Mark Pederson altså efter syv år er færdig som træner i den vestjyske klub.

Canadieren snuppede to guldmedaljer og en sølvmedalje med Energy, og det er med glæde - og sikkert også vemod - at han siger farvel til Energy. Det siger han til JydskeVestkysten.

- Syv år er lang tid, men jeg har følt mig værdsat fra den første dag, og heldigvis har vi også været i stand til at lave nogle gode resultater hen ad vejen. Jeg har mødt mange rare mennesker på min vej og fået gode venner. Jeg har lært meget, og jeg har været yderst tilfreds med at være i Esbjerg, siger Pederson.

Han håber på at fortsætte sin trænerkarrieren - og det er en kendt hemmelighed, at der stadig har været bud efter Pederson fra større ligaer. Resultaterne i Esbjerg betyder formentlig, at det stadig er tilfældet, og analysen herfra er, at Mark Pederson formentlig allerede havde haft et nyt, hvis ikke det havde været for Corona-situationen. 

Han nåede ikke at forhandle med Esbjerg op til denne sæson.

Så langt nåede vi ikke. Jeg kan ikke sige, om jeg ville være blevet, hvis det var blevet aktuelt, men det er bare fakta, at mange klubber skal ud at spare penge, siger han til JydskeVestkysten. 

 


VIDEO: Ny Pirates-direktør i portrætsamtale hos Rishøjs Corner Marcussen og Marcussen: Lokale tvillinger klar for Aalborg