Klokken nærmede sig 21:50, da White Hawks svensker, Robin Johansson, gjorde sig klar til at tage det sidste straffeslag i gårsdagens lokalopgør mod Aalborg Pirates. Vel vidende, at han ikke havde tid til at misbruge, og konkurrencen om det ekstra point ville trække ud, gjorde han kort proces, og sendte pucken sikkert ind bag en sagesløs George Sørensen.

Der var ikke tid til den store jubelscene, og mens holdkammeraterne sprang om halsen på svenskeren, flåede han dem af sig, og sprintede ud i omklædningsrummet. Det var der en ganske god grund til.

-Jeg skulle nå færgen til Göteborg klokken 22:35, lød det fra Robin Johansson, da vi fangede ham på telefonen, mens han sad på Stena Line færgen sammen med holdkammerat Pontus Englund.

45 minutter fra matchvindermålet, til han var på vej til Sverige med færgen fra Frederikshavn til Göteborg, var nervepirrende for Johansson, om han egentlig nåede færgen. Men sikkert fremme og med Frederikshavn bag sig, gav svenskeren sig tid til at reflektere over aftenens sejr mod lokalrivalerne.

-Det var virkelig dejligt at vinde et derby på hjemmebane foran vores fans. Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp i aften, og vi fortjente sejren. Vi arbejdede virkelig hårdt, og stod sammen som hold, lød det fra Robin Johansson, alt i mens han kunne fornemme der var gang i festen i Frederikshavn.

-Ja desværre kunne Pontus og jeg ikke deltage i fejringen bagefter med vores fans, og det var selvfølgelig ærgerligt. Men vi havde altså en færge vi skulle nå, lyder det med et grin fra Robin Johansson, der nu kan nyde nogle velfortjente fridage i hjemlandet.


GOALSHOW: Se målene fra Odense-Esbjerg GALBRAITH SCOREDE, da SønderjyskE slog Rødovre