Svenskeren har scoret fire gange for Rungsted i de seks kampe mod nordjyderne

Rungsted Seier Capital kan se tilbage på en enkelt sejr over Aalborg Pirates i grundspillet. Det var 27. december, hvor Rungsted vandt med 3-0 hjemme over nordjyderne og dermed glædede sig over endelig at få has på nordjyderne efter en lang række af nederlag.

Den aften scorede Mattias Persson to gange for Rungsted, mens Bertram Jelert scorede et enkelt mål, og de to målscorere har været ganske betegnende for Rungsted i indeværende sæson. 

Seks gange har Rungsted altså mødt Aalborg Pirates og mens nordjyderne har scoret 28 gange, så har nordsjællænderne sat 15 kasser ind. Og hvor Mikkel Højbjerg var den mest scorende Aalborg-spiller i de indbyrdes opgør, så tilfalder Rungsted-æren i det regi Mattias Persson, der har scoret fire gange i de indbyrdes opgør. 

Ganske overraskende er netop Bertram Jelert Kristensen den næstmest scorende spiller i kampene mod Aalborg - når det gælder mål. Sammen med Nikolaj Rosenthal har han sat to scoringer ind i de indbyrdes opgør mellem Rungsted og Aalborg.

Pointmæssigt drypper både Marcus Olsson og Charlie Sarault ind med 5 point hver (1+4) på andenpladsen efter Persson, der står med syv point.

Det er helt naturligt at plus/minus-statistikken står skidt i et indbyrdes regnskab med fem nederlag. 

Rasmus Andersson (-9), Tim Daly (-8) og Alex Wideman (-7) står ringest i den statistik, mens både føromtalte Bertram Jelert Kristensen (+1) sammen med William Nistrup (+1) er de eneste med plusser i Rungsted-truppen.

Det er også værd at bemærke, at Rungsted har scoret seks gange i powerplay ud af 15 mål i alt og dermed har sat lige så mange mål ind som Aalborg i den statistik i de seks indbyrdes kampe.

Det efterlader Aalborg som sejrherrer i fem mod fem-spillet med 22-9 i de indbyrdes kampe. 

Men slutspillet er noget helt andet end grundspillet. Det fik Aalborg selv bevist mod Esbjerg i semifinalen. 


Hardt: Personlig succes tæller ikke i slutspillet Amerikansk importback til Odense Bulldogs - Mark Auk lander på Fyn