Olivier Hinse måtte udgå mod Rødovre

"Mørklægningen" har for længst være i gang frem mod Metal Final4, for ingen ved reelt, hvor galt det står til med Sebastian Bergholt og Victor Panelin Borg i Aalborgs trup.

Panelin Borg spillede seks minutter i kampen mod Frederikshavn 21. januar, og har været ude siden, mens Bergholt ikke har været med siden 2020's første kamp mod Herning Blue Fox. Det var 3. januar.

Desuden måtte Aalborg Pirates se Olivier Hinse udgå - tilsyneladende efter vrid i ben/ankel - i kampen mod Rødovre tirsdag aften, og det er blot for Aalborg at håbe, at det ikke var alt for slemt med canadieren, der har spillet en flot sæson.

Om Aalborg har "gemt" Bergholt og Panelin Borg, så de kan være klar til Metal Final4, står naturligvis hen i det uvisse, og det finder vi formentlig først ud af en time før kampen mod Frederikshavn.

Der arbejdes hårdt i kulissen på at få papirerne klar, så Martin Lefebvre kan stille op. Han ankom for nylig til Aalborg.

- Fysisk er han klar, så det er et spørgsmål om hans arbejds- og opholdstilladelse. Det er altid svært at vide, hvor lang tid det tager her i Danmark, siger Pirates-træner Garth Murray til Nordjyske.


METAL FINAL4: Frederikshavn håber på Hope, to mand ude Odense håber på Sam Povorozniuok efter landsholdspausen