Den spilstærke back er igen klar i det nordsjællandske

Morten Jensens navn klinger meget bekendt i de fleste Rungsted-fans ører, eftersom han nu er klar til sin tredje sæson i det nordsjællandske.

Morten Jensen vender tilbage til Rungsted efter et mindre vellykket ophold i Kristianstad i Allsvenskan, hvor han aldrig rigtig fandt det fodfæste, man havde forventet. Men Jensens potentiale er i den grad til stede, og nu snupper han altså en sæson mere i Metal Ligaen. Målet er formentlig stadig noget større senere i karrieren.

Den 23-årige back har sine rødder i Esbjerg, og er søn af den legendariske Esbjerg-back Søren Jensen, som i øvrigt er fast tilskuer til langt de fleste kampe i Bitcoin Arena, på trods af bopæl i det vestjyske.

Selvom Morten Jensen kommer fra Esbjerg, har han aldrig repræsenteret andre hold end Rungsted i Metal Ligaen, hvor det i 116 kampe er blevet til 23 mål og i alt 75 point.

Allerede som 16-årig drog Morten Jensen mod Sverige, hvor det blev til fire sæsoner i Rögle, der også kastede 13 kampe i SHL af sig.

Rungsted direktør Thomas Friberg er ovenud tilfreds med at Morten Jensen vender tilbage:

Det er dejligt at få en spiller af Mortens kaliber tilbage til klubben. Han er selvfølgelig en dygtig og alsidig back, men han er også et godt samlingspunkt i omklædningsrummet, og han er altid den første der kommer og den sidste der går - både til træning og kamp.
I sine to hidtidige sæsoner er det blevet til guld og bronze i Metal Ligaen, samt guld og sølv i Metal Cup, så det er en spiller der godt kan lide at samle på medaljer, som kommer tilbage til Rungsted, lyder det fra direktøren. 


Avis: Esbjerg henter topspilleren i ECHL-klubben Fort Wayne HERLEV LOVER storsponsor og nye spillere i morgen