Herning Blue Fox-profilen kom direkte fra OL-kvalifikationen og til sæsonpremieren i Vojens

Morten Poulsen var en af de helte, der søndag var med til at kvalificere Danmark til OL 2026. 

Herning Blue Fox-spilleren var den eneste Metal Liga-spillere, der nåede den endelige trup, og der er ingen tvivl om, at også han fik en fadøl eller to efter at kvalifikationen var i hus for de danske løver. Straks da sejren søndag var sikret, blev der stillet et fadølsanlæg i omklædningsrummet, og de danske spillere tog - naturligt nok - godt fra i den skønne stemning, der herskede.

Morten Poulsen var i den grad tilbage i hverdagen, da Herning tirsdag aften vandt 4-3 i sæsonpremieren over SønderjyskE.

- Det er klart, det er ikke mig, der har lavet kampprogrammet, sagde en træt Morten Poulsen med et stille smil til Metalligaen.tv efter kampen i Vojens. 

- Men det har været en fantastisk uge, og jeg havde kun en træning med Herning i morges (tirsdag), inden vi skulle spille i Vojens. Så man skal lige falde ind og finde ud af, hvilket hold, man spiller på. Heldigvis har det været en fantastisk oplevelse at være med til at kvalificere Danmark til OL. Det betyder meget for os alle sammen, sagde Poulsen.

Han var naturligvis tilfreds med åbningskampen.

- Vi får vist, at vi kan finde en vej til at vinde, og det betyder enormt meget at starte med en sejr og konstatere, at vi er på rette vej med det stykke arbejde, vi har gjort indtil nu i sæsonen. Det er stadig tidligt og vi er langt fra endelige niveau, men i aften skaber vi mange chancer og vinder 4-3 uden at være specielt effektive. Det var en god start, og jeg er optimistisk, konstaterede han.

Hvad fortæller det, at I har Victor Cubars som 13. angriber og Joachim Linnet helt ude af holdet?

- Det fortæller, at vi ligesom mange andre hold har en stærk trup med en store bredde. Der er utrolig mange bejlere til titlen og SønderjyskE, som vi mødte i dag, er også en af dem. Det er dem, der er de forsvarende mestre, så de må være skydeskiven i den her sæson, sagde Morten Poulsen, inden han skulle ind til et velfortjent bad. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Frhavn White Hawks SønderjyskE: Fejl bliver straffet endnu hårdere i CHL