De to talenter med opvækst i Rødovre kan blive taget i draften til sommer

NHL's såkaldte Central Scouting har netop leveret en "players to watch"-liste frem mod sommerens kommende draft - hvis alt går vel i forhold til Corona. En lang liste af spillere er delt op i tre kategorier.

Spillerne i Kategori A står til at være potentielle førsterunde-kandidater, og derefter er der altså spillere i både Kategori B og C. Det er en stor mængde af spillere, der overvåges af NHL's talentspejdere og derfor er en plads på listen ikke garanti for at blive draftet, men til gengæld er en plads på listen bevis på, at der er mulighed for at komme ind i det fine selskab. 

Der er to danskere i det lange PDF-dokument, og begge har fået deres ishockeyopvækst i Rødovre og er spillemæssigt bogstavelig talt i hver sin ende af skalaen. 

Der er tale om en meget lille - af statur - angriber i form af Marcus Almquist og tale om en meget stor og lang back i form af Kasper Larsen. Begge spiller for øjeblikket i Metal Ligaen for henholdsvis Rødovre og Herlev, fordi deres nordamerikanske/svenske eventyr ikke er blevet til noget på grund af pandemien. Larsen skulle have spillet for Missisauga i OHL, mens Almquist var i gang i HV71, inden det var planen, at han skulle til WHL for at spille i Victoria i 2021-22-sæsonen.

Nu kan de begge altså håbe på at blive draftet i sommer, når det går løs med draften, der holdes 23.-24. juli. Hvor og i hvilken form er stadig uvist. 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra Rungsted-Frederikshavn Patrick Madsen om sit bemærkelsesværdige mål: Nok det flotteste jeg har lavet