Rungsted Seier Capital har lånt den danske NHL-spiller Patrick Russell hos den canadiske NHL-klub Edmonton Oilers.

For første gang siden Colin Greening og Zack Smith leverede varen i Aalborg og Frederikshavn, er en aktiv NHL-spiller på is i Metal Ligaen. Patrick Russell er nemlig hentet ind på en lejekontrakt af Rungsted Seier Capital, der præsenterer ham således: 

De danske ishockeyfans kan se frem til dansk stjernestøv, når den danske landsholds,- og NHL spiller Patrick Russell tørner ud i den mørkeblå Rungsted Seier Capital-trøje.

Til daglig spiller Patrick hos den canadiske NHL-klub Edmonton Oilers, der så sent som for et par uger siden, forlængede kontrakten med den 27-årige angriber. På grund af Covid-19 restriktioner i NHL, ved man endnu ikke hvornår verdens bedste ishockeyliga genoptages, og derfor har Rungsted Seier Capital haft mulighed for at indgå en låneaftale med Edmonton Oilers.

- Canadierne har en stor interesse i at Patrick Russell får noget kamptræning, og derfor er det lykkedes at få en aftale i stand.
Vi er selvfølgelig superglade for at vi har fået en aftale i stand med Edmonton, siger Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen.

- De seneste uger har vi haft en dialog med både Patrick, hans agent og Edmonton Oilers, hvilket natten til i dag udmøntede sig i en låneaftale. For nuværende har vi Gustav Green skadet, og derfor er Patrick en kærkommen forstærkning på angrebssiden, der kan give os noget dybde i den kommende tid, hvor pladserne til Final 4 skal fordeles, fortsætter Hagen. 

Patrick Russell, der har spillet tre senior VM turneringer med løven på brystet, kommer til at spille med trøjenummer 63.


Rødovre lynede i powerplay og fik revanche BILLEDER: SKARPE SKUD fra SønderjyskE-Aalborg