Rødovre trak sig sejrrigt ud af revanchekampen mod Frederikshavn efter en gedigen indsats med tre powerplay-scoringer

Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks 6-3 (2-1, 3-1, 1-1): Sæsonens første kamp i Rødovre Centrum Arena blev spillet onsdag aften, hvor Frederikshavn var på besøg til en hurtig revanchekamp mod hjemmeholdet.

I aften blev tingene vendt på hovedet, og denne gang var det Rødovre, der sendte seks pucke i mål. En imponerende bedrift af hjemmeholdet, scorede tre i powerplay. Benjamin Mauritzen blev dagens mand med fem point – heraf en enkelt scoring.

Rødovre kom godt ud til de første minutter, men det var Frederikshavn, der kom først på tavlen ved Lucas Andersen. Han sendte pucken ind via stolpen, og William Rørth var passeret i Rødovre-målet efter fire minutter.

Kampens første powerplay tilfaldt hjemmeholdet, og det skulle give fuldt udbytte. Phillip Schultz var hurtig over en retur tæt under mål og sendte den ind bag Mathias Seldrup til 1-1.

Rødovre fortsatte i teten med stor energi og fart i skøjterne. Jonas Sass havde haft et par fine muligheder, men det skulle blive en holdkammerat, der scorede næste mål. Gorm Nyberg Topholt fik også gæsternes anden udvisning, og endnu en gang udnyttede Rødovre det. Benjamin Mauritzen huggede pucken ind fra venstre side, og så var hjemmeholdet i front med fem minutter til pause. En ganske livlig første periode endte med en 2-1-føring til Rødovre.

I begyndelsen af anden periode fik Rødovre også kampens tredje powerplay, men denne gang fik Mathias Seldrup og co. lukket af. I den anden ende blev William Rørth testet i flere omgange, og den unge målmand lukkede af for gæsternes forsøg.

Frederikshavn blev i den grad straffet for at tage udvisninger i aften. Hjemmeholdet i nyt overtal, og det skulle blive til tredje scoring på fire powerplays. Denne gang var det Oliver Kjær, der fandt vejen til netmaskerne, og så var Rødovre foran med to mål til stor jubel for de i alt 365 tilskuere.

Men Rødovre var slet ikke færdig. Blot to minutter efter tredje scoring kom også den fjerde. Denne gang faldt scoringen få sekunder efter udløb af endnu en udvisning til Frederikshavn. Dylan Busenius hamrede pucken højt i mål, og Thor Dreslers tropper havde scoret fire mål på 21 minutter. Og samtlige fire Rødovre-mål var scoret af nye folk i forhold til sidste sæson.

Gæsterne tog en timeout, og det afstedkom også mere power og gåpåmod fra de hvidblusede. Frederikshavn spillede sig frem til deres første powerplay med otte minutter til pause. Bedst, som gæsterne havde muligheden, slog Rødovre kontra og øgede til 5-1. Nicklas Carlsen satte i fart og lagde pucken ind langs isen. Hjemmeholdet var i den grad i hopla i denne fase.

Med fire minutter til pause fik Frederikshavn reduceret, da Alexander Bumagin flot styrede pucken ind bag William Rørth. Førstekædens Bumagin, Jesper Jensen og Frederik Bjerrum i øvrigt med rigtig meget spilletid i aften.

En helt forrygende anden periode af Rødovre. De sorttrøjede spillere leverede en gedigen indsats inklusiv William Rørth. Gæsterne kom bedre med til sidst med en vigtig reducering inden pause.

Rødovre-kaptajn Trevor Cheek var tæt på scoring fra begyndelsen af tredje periode, men Mathias Seldrup lukkede flot af. I den anden ende var der store chancer til Frederik Bjerrum og Nikolaj Krag Christensen. Ganske livlig indledning på de sidste 20 minutter.

Gæsterne bød ind med flere fremstød, men Rødovre lykkedes fint med at holde modstanderne fra store chancer. Det så svært ud for Frederikshavn, mens selvtilliden var tydelig hos hjemmeholdet.

Næste scoring tilfaldt også Rødovre, da Magnus Carlsen fra midt i slottet lagde pucken over stregen til stillingen 6-2. Endnu en scoring, der kom på baggrund af fart og direkte spil mod mål. Benjamin Mauritzen assisterede igen og var oppe på hele fire assister og ét mål ved 10 minutter igen.

Jesper Bøgh Horsted fik fem minutter plus en game misconduct for boarding med tre minutter igen. Frederikshavnerne trak målmanden og spillede seks mod fire. Det gav pote med reducering til 6-3 ved Radim Piroutek. Gæsterne kom dog ikke nærmere, og Rødovre fik alle tre point og revanche for nederlaget i fredags i Vendsyssel.

En stor skalp for Rødovre, der leverede varen i arenaen, mens gæsterne aldrig kom tæt på. Der blev trukket store veksler på Frederikshavns førstekæde, der i tredje periode spillede noget nær halvdelen af minutterne.

HERLEV VAR SKARPEST i nøgleopgøret i Odense NHL over Metal Ligaen: PATRICK RUSSELL SKIFTER TIL RUNGSTED