Instat-statistikkerne er klar dagen efter kampene

I dag lancerer vi et nyt statistik-afsnit på Metalligaen.dk som bliver opdateret via vores samarbejdspartner Instat, der har hovedkvarter i Moskva. Instat ser kampene igennem på video og tracker enhver hændelse og "overskriver" og retter dermed også fejl på de kamprapporter, der i første omgang danner grobund for den normale livescore.

Dermed er statistikkerne her altså de endelige og officielle i Metal Ligaen. 

Vi arbejder på flere løbende forbedringer, forhåbentlig har vi inden længe en overskuelig holdstatistik pr. hold. 

Vi er klar over, at der er enkelte småting, der lige skal rettes til. Eksempelvis står Herlev og Herning med samme holdkode "HER". 

Samtidig er det i Instat KUN spillere, der har været på isen, der bliver noteret for en kamp. I forhold til tidligere procedure og den historiske statistik er det ikke normal procedure, for en spiller har altid været noteret for en kamp, når han har været på kamprapporten. Sådan bliver det også, når den endelige statistik opgøres efter sæsonen. Lige der holder vi manuelt øje, medmindre vi kan finde en automatisk løsning med Instat. 

I forhold til Eliteprospects arbejder vi på at få en automatisk opdatering op at køre, således at EP snupper statistikkerne direkte fra vores statistikside. Indtil nu i denne sæson er indtastning sket manuelt og det er naturligvis en langvarig proces, som forhåbentlig snarest bliver afløst af noget nyt, hurtigere og bedre.

Skulle der være kommentarer mm til det nye statistik-afsnit, så send gerne en mail til Michael Søvsø på presse@ishockey.dk


Odense ophæver kontrakten med Alexander Torchenyuk OPTAKT: Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls