Angriberens ryg gik i stykker i kampen mod Herning for nylig, skriver Rødovre Lokal Nyt

Først var det Matthias Asperups knæoperation, der koster mindst et par måneders pause, og nu er det så Nicklas Carlsen, der er røget ind i en alvorlig skade.

Carlsen har været en tredjedel af en af sæsonens bedste kæder med Steffen Klarskov og Mads Eller, men nu er Nicklas Carlsen ude for resten af sæsonen med en diskusprolaps, som han pådrog sig i kampen mod Herning for nylig.

Det skriver Rødovre Lokal Nyt.

- Det er en stor og alvor diskusprolaps og en mindre i ryggen. Det var i kampen mod Herning. Jeg kørte helt alene og da jeg drejede overkroppen, så var det som, at det sank sammen bagi. Jeg vidste ikke, hvad det var, så jeg trænede faktisk i dagene, men det gjorde for ondt og så fik jeg scannet ryggen og efterfølgende har jeg fået besked på, at jeg ikke skal forvente at spille mere i denne sæson, siger Carlsen til RLN.

Han er dermed røget ind i sin første alvorlige skade overhovedet i sin karriere. Foreløbig hedder den tre måneders genoptræning. 

- Derefter skal vi se, om jeg skal opereres. Nu kan jeg gå igen og i dag skal jeg op og cykle, så jeg holder mig i gang, uden at det gør ondt, siger han. 


Mathias Mølgaard ude for sæsonen med skulderskade Lukas Lundvald og Odense Bulldogs forhandler om forlængelse