Første træningskamp i sæsonen står for døren

Der er 800 tilskuere på lægterne i aften i Odense, hvor stemningen forventes at blive i top, når SønderjyskE kommer på besøg på Fyn. 

Lidt nyt fra Odense, der mangler et firkløver til kampen mod rivalerne. Fynboerne skriver følgende: 

- Truppen til aftenens træningskamp er dog hårdt ramt på angrebssiden med fire angrebsspillere ude til opgøret. Det drejer sig om Jake Coughler, som endnu mangler at få bevilget arbejds- og opholdstilladelse, Marcus Pedersen, som er i coronakarantæne på grund af nærkontakt med en smittet samt Mathias Mølgaard, der i gårsdagens træning måtte udgå efter en slem tandskade og et fraktur på underkæben. Derudover er Jonatan Tanus ikke med i opgøret, da han først tilsluttede sig truppen i Odense i går, og derfor blot har haft et enkelt træningspas med holdet, lyder det. 

Der er kampstart kl. 19:00 og dørene i Spar Nord Arena åbnes kl. 18:00, hvor Café Glatis i forhallen står klar til at servere aftensmaden til de mange fremmødte tilskuere.

Odense Bulldogs opfordrer alle til at komme i god tid og have både coronapas og billet klar på telefonen eller medbragt i fysisk form allerede inden man bevæger sig mod indgangen, så vi begrænser kødannelse ved indgangen.


STREAM: Testkampen Odense Bulldogs-SønderjyskE VIDEO: Alexander True om Rungsted, Seattle og Metal Ligaen