Fynboerne gik fra 0-2 til 3-2 mod topholdet. Tommy Muck blev matchvinder

Aalborg Pirates-Odense Bulldogs 2-3 (2-0,0-2,0-0) 0-1 Det blev revanche for Odense Bulldogs i dag, da fynboerne på glimrende vis fik vendt 0-2 til en 3-2-sejr efter forlænget spilletid i Sparekassen Danmark Isarena. Efter 5-2-nederlaget til Aalborg Pirates i søndags, lignede det efter 20 minutter endnu et nederlag til Bulldogs, der i stedet rejste sig og tog en flot sejr.

Aalborg Pirates fik en sand drømmestart på dagens kamp, hvor de fra start af fik sat sig på opgøret. Efter blot 43 sekunder var Matt Salhany tæt på, da han stod helt fri, men missede sin afslutning. Blot 15 sekunder senere fik han en ny chance, og denne gang var han iskold, da han flot fik styrede en pasning fra Tommy Giroux ind over armen på Frederik Søgaard.

Søgaard fik en forfærdelig start på kampen og sæsonens første kamp, da han blot to minutter senere igen måtte hive pucken ud af netmaskerne. Denne gang efter en scoring fra Lasse Bo Knudsen, som efter flot forarbejde af nordjydernes førstekæde fik masser af plads til at hamre pucken op i målhjørnet. 2-0 til de forsvarende danske mestre.

Odense svarede dog fint tilbage efter chokstarten, og efterhånden fik de også testet Albert Adamsen, som havde fået valget til dagens kamp. Især Kristian Jensen var tæt på i flere omgange, men Adamsen leverede en flot figur i første periode mod sin gamle klub.

I den anden ende var Aalborg Pirates dog stadig yderst nærgående, og i flere omgange måtte Frederik Søgaard lave et par store redninger. Her iblandt på en friløber fra Jeppe Jul Korsgaard, hvor han flot kom ud af sit mål, og lukket af for den nordjyske angribers afslutning.

Fynsk comeback

Dermed forblev stillingen 2-0 efter kampens første tyve minutter, men efter blot fire minutter af anden periode fik Martin Larsen, som var tilbage på Odense Bulldogs backlinje efter sin skade, reduceret. Efter at Odense fik etableret sig i Aalborgs zone, kunne Kimi Koivisto sende pucken tilbage til Larsen, som sendte pucken direkte op i det fjernest målhjørne.

Generelt var det en anden periode hvor Odense Bulldogs sad på det meste, og det var tydeligt Poul Thompson havde snakket med store ord imellem første og anden periode.

Fynboerne kom ud med et helt andet udtryk, og satte i den grad Aalborg under et hårdt fysisk pres. Især Mathias Mølgaard satte sit aftryk i perioden, og var i flere omgange tæt på at score tæt under mål.

Det store pres og den flotte anden periode fra gæsterne gav en helt fortjent udligning efter 14 minutter af periode. Det høje pres fra gæsterne bragte igen hjemmeholdet i vanskeligheder.

Kristian Jensen opsnappede pucken i offensiv zone, og sammen med Micke Saari og Radim Piroutek fik de splittet Aalborgs defensiv fuldstændig til atomer med smukke pasninger. Til sidst betød det at Saari blot behøvede at sende pucken ind i et tomt mål til stor jubel for de fynske gæster.

2-2 forblev resultatet efter kampens to første perioder, og i tredje periode var det langt mere taktisk end i de foregående perioder.

Begge hold spillede mere sikkert og defensivt, og det var en smule chancefattigt. Dog stod både Albert Adamsen og Frederik Søgaard for flere store redninger i de to holds respektive powerplay.

Desværre kostede en redning Søgaard en skade, og med ti minutter igen måtte han erstattes af Mitch Gillam. Søgaard havde stået en flot kamp og ærgerligt for Odenses backup, at han måtte udgå.

Kampens afgørelse skulle findes i overtid, og her var det Odense Bulldogs som trak det længste strå, da Tommy Muck fik en friløber efter et pucktab fra Kirill Kabanov.

Alene igen fik han flot åbnet Albert Adamsen op, hvorefter han sikkert kunne lægge pucken ind imellem benene på den nordjyske keeper. En stor scoring til Fynboerne, som i den grad kom tilbage på sporet efter deres svingende periode i oktober.

Rødovre slog igen og vandt i overtid over Herning GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herlev