SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt med Anton Öhman

Den svenske back har indgået en ét-årig aftale med de danske pokalmestre. 25-årige Anton Öhman skal for første gang i karrieren spille uden for hjemlandet. Han skifter fra MODO Hockey i HockeyAllsvenskan og til SønderjyskE.

Det er SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glad for, siger han i pressemeddelelsen fra klubben. 

- Vi får med Anton tilgang af en dygtig højrefattet back, som kommer til at hjælpe os både defensivt og offensivt. Han er en god skøjteløber og er teknisk meget velfunderet, siger Klaus Rasmussen. På CV’et der 151 kampe i HockeyAllsvenskan og 82 kampe i SHL samt 4 kampe i Champions Hockey League, som han nu også skal prøve kræfter med for SønderjyskE.

Hovedpersonen fortæller, at samtaler med cheftræner Mario Simioni og den tidligere SønderjyskE-spiller og holdkammerat i Almtuna, Victor Rollin Carlsson, hurtigt fik ham overbevist om at kaste sig ud i et lille eventyr.

- Jeg havde en god snak med Mario Simioni. Victor Rollin Carlsson havde kun positive ting at sige om organisationen og omgivelserne. Og at jeg har noget at glæde mig til. Jeg ser virkelig frem til at møde mine nye holdkammerater og klubbens fans. Det tiltrak mig også, at SønderjyskE er en klub, som spiller med om pokalerne, udtaler Anton Öhman.


Testkampene er lige om hjørnet: Odense og SønderjyskE åbner ballet 10. august Stærk erfaren finne tilslutter sig Herning