Kampstart 17:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Herlev Eagles fortsætter "Tour de Vest" efter nederlaget mod Odense fredag aften.

I eftermiddag gælder det en kamp i Aalborg mod Pirates, der "kantede" en sejr hjem på straffeslag i kampen mod Rødovre.

Det blev 2-1 til Aalborg efter en nogenlunde kamp, hvor nordjyderne havde det meste af spillet.

I en periode, hvor spillet ikke brager af sted for Pirates, kan træner Garth Murray glæde sig over, at der lige nu nærmest er målgaranti fra duoen Gooch/Bjorkstrand, der scorede i ordinær spilletid mod Rødovre og også i de seneste kampe virkelig har sat sig fast som spillere, man kan stole på.

Herlev vandt 4-1 over Esbjerg lige efter landsholdspausen, men blev presset i bund i fredags i Odense, hvor hjemmeholdet ikke viste pardon. Der var tryk på Eagles i 60 minutter og samme tryk kommer Herlev ud for i dag.

Det bliver hårdt arbejde for Eagles, der skal spille med samme defensive intensitet som i sidste uge mod Esbjerg.

Det forventer vi: Aalborg kommer ud for at afgøre kampen hurtigt og effektivt som i seneste hjemmekamp mod Rungsted, hvor stillingen var 3-0 efter 20 minutter. Kan Herlev stå imod?

Statistikken: Tre spillere på de to hold står med 14 assister i pointligaen: Anton Johansson (Herlev) og Tobias Ladehoff og Oskar Drugge (Aalborg).

Historikken: Tredje møde mellem de to hold i denne sæson: Herlev vandt den første dyst med 2-1 efter straffeslag, mens seneste møde (i Aalborg) endte 4-2 til Pirates.

Hold øje med: Trevor Gooch har lavet fem point i de seneste fire kampe. Herlev har scoret tre af fem efter landsholdspausen i powerplay.

Skader/karantæner: Herlev var senest uden backerne Alasaari og Alftberg, mens Aalborg i kampen i Rødovre manglede Andreas Nielsson.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Odense PETER GLAD HÆDRES: Alle frederikshavnere bærer nummer 10 på hjelmen