Kampstart 15:00 i Granly Hockey Arena

Der må være udbrudt hockeyfeber i Esbjerg i løbet af natten, for vestjyderne er nu oppe 2-0 i semifinaleserien mod Rungsted og står nu - ikke med en skøjte i finalen - men måske med et snørebånd efter 5-2'eren i Bitcoin Arena. 

For mange nok en ganske overraskende udvikling i serien, hvor de forsvarende danske mestre nu er tvunget til at tage en sejr i dag, hvis ikke de skal kæmpe mod alskens 0-3-statistikker fra på mandag, hvor de to hold mødes i den fjerde kamp i Rungsted.

Træner Erik Hjalmarsson har ikke ligefrem haft god tid til at analysere og komme med nye træk, så mon ikke han arbejder intenst i bussen sammen med assistenterne Green og Dresler for at finde modtræk til et Esbjerg-hold, der virkelig hænger sammen både defensivt og offensivt lige nu?

Energy er oppe på seks sejre på stribe i slutspillet og får formentlig noget, der ligner en udsolgt Granly Hockey Arena i ryggen i eftermiddag. 

Felix Scheel scorer lige nu på det meste og Thomas Lillie har fundet noget, der ligner landsholdsform og den form, der gjorde ham til DM-vinder med Rungsted i 2019.

Kan Rungsted vende den her? Der skal ske noget for mestrene denne solskinssøndag i Esbjerg.

Skader/karantæner: Rungsted var i går uden Mathias Røndbjerg, Frederik Bjerrum, Henrik Hetta og Rasmus Andersson, mens Esbjerg måtte undvære Andreas Grundtvig og Henrik Mærsk Clausen.

Det forventer vi: At Esbjerg vil bruge alle kræfter på at trykke Rungsted tilbage fra start. Desto længere Rungsted kan modstå, desto større chance har gæsterne for at hente den "livsvigtige" sejr. 

Hold øje med: Kale Kerbashian er virkelig en nøglespiller for Esbjerg og beviser det gang på gang. Hos Rungsted skal den offensive kraft hos både Sebastian Bergholt og Morten Jensen udnyttes til fulde i dag.

Statistikken: 2-5 i går lød af meget, men i Rungsted-lejren betoner man stensikkert, at det var en 2-2-kamp indtil den absolutte slutfase, hvor Kerbashians kuriøse mål og to mål i tomt bur altså gjorde cifrene større i forhold til kampens forløb. 


David Madsen afgjorde for Rungsted i overtiden Henrik Andersen stopper som direktør i Elite Nord Frederikshavn A/S