Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Spændende aften i Nordjyske Bank Arena, hvor hjemmeholdet tager imod Herlev Eagles. 

De to hold havde var begge i kamp i midtugen, hvor Frederikshavn tabte en tre-pointer mod Herning, da Victor Cubars scorede i sidste sekund i den ordinære tid. Derefter tabte White Hawks kampen om bonuspointet. 

Nordjyderne havde ellers siddet godt på de første 40 minutter, hvor en disciplineret og stærk indsats havde bragt White Hawks på 4-1. 

Og nu gælder det altså Herlev, og Frederikshavn-sportschef Kasper Kristensen tøver ikke med at kalde kampen for yderst vigtig. 

- Det er fortsat så tidligt i sæsonen, at vi ikke ligger alt for meget i tabellen, men når det er sagt, så vil det bestemt ikke gøre noget, hvis vi gik ud og vandt den her kamp, for det er en af de her sekspointskampe, så meget tør jeg godt sige, for Herlev bliver et af de hold, vi kommer til at dyste med over hele sæsonen, siger han til Nordjyske.

Det er et optimistisk Eagles-hold, der kommer på besøg i Frederikshavn. En lille omstilling i kæderne gav bonus mod Frederikshavn. 

Herlev spillede sæsonens bedste kamp tirsdag aften, hvor det blev til en 6-3-sejr over SønderjyskE. Ikke mindst anden periode var formidabel.

Den vandt Herlev med 4-0 og dominerede i alle spillets facetter. Tydelig lettelse i Eagles-lejren over den første sejr i ordinær tid. 

Det forventer vi: To mandskaber, der ikke vil tabe. Derfor kan det sagtens blive tæt og målfattigt i Frederikshavn i aften.

Skader/karantæner: Frederikshavn stadig uden Mads Falborg Iversen, mens Herlev manglede Philip Alftberg i defensiven mod SønderjyskE.

Hold øje med: Oliver True leverede en storkamp for Herlev tirsdag aften og er i den grad stærkt kørende i denne sæson efter skiftet fra Odense. Hos Frederikshavn har vi ikke set meget til Eetu Mäki hidtil. Er det i aften, at finnen viser sig frem.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen er på plads til nøglekampen i Frederikshavn, hvor han guider seerne igennem.

Historikken: Det er naturligvis første møde mellem de to hold i denne sæson. Sidste sæson bød på fire sejre til Frederikshavn og to til ørnene fra Herlev.

Statistikken: Joseph Jonsson fortsætter, hvor han slap i sidste sæson og står allerede med ni point i de første seks kampe. Hos Frederikshavn er Todd Winder med 6 point (1+5) allerede en positiv overraskelse. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs - Rungsted-kampen var lige til at smide i skraldespanden