Kampstart 20:15 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks er storfavorit i aften, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg i Nordjyske Bank Arena. 

Nordjyderne kommer fra et par gode kampe mod Herning og SønderjyskE, der begge har været "præget af slutspil" og det har set solidt ud, hvad White Hawks har præsteret i de seneste kampe. 

- Vi har smidt nogle dumme point mod holdene fra Sjælland på udebane - herunder Rødovre. De point kan vi ikke hente, men til gengæld kan vi sørge for, at vi ikke gentager fejlene på hjemmebane, siger White Hawks-træner Jari Pasanen i klubbens kampprogram.

Her betoner han ligeledes, at der skal spilles med høj koncentration og minimering af fejl i defensiven, hvis der skal hentes tre point. En god, klassisk Pasanen-tilgang til spillet. Det er næsten altid bundsolidt, hvad Frederikshavn præsterer og præsenterer.

Rødovre Mighty Bulls kommer med 12 kampe og 13 point op til Herlev på ottendepladsen. Vestegnens sønner har i de seneste kampe spillet med et yderst decimeret hold på grund af Corona, men mon ikke der er folk, der vender tilbage i aften?

Det gode ved at spille med "få folk" er at flere unge folk hos Rødovre - og det med gode resultater - har fået muligheden for at mærke Metal Liga-luft og tempo. Folk som Anton Als og Sebastian Niebling. 

- Jeg er sikker på, at Frederikshavn kommer flyvende fra start, og det skal vi forsøge at modstå i vores defensiv. Vi skal stå tæt og kompakt i kæderne og være hurtige i vores omstillinger, når chancerne byder sig, lyder opskriften fra Rødovre-træner Magnus Sundquist. 

White Hawks spiller i øvrigt i aften i specialdesignede trøjer, i en kamp der er dedikeret til fansene, og bliver kaldt ”Fankampen 2022”.

- Vi er taknemmelige for den opbakning vi gang på gang får fra Jer fans, og den gode stemning der altid er i Nordjyske Bank Arena, skriver nordjyderne i kampoptakten.   

Det forventer vi: Kan Rødovre modstå trykket fra Frederikshavn over 60 minutter? Det er svært at forestille sig, men Mighty Bulls har det faktisk med at presse White Hawks i Nordjyske Bank Arena. 

Hold øje med: Rødovres nye finske målmand Dennis Saikkonen får igen en travl arbejdsdag, hvor han blandt mange andre skal op mod Lucas Andersen, der med jævne mellerum dukker op og er brandfarlig. 17 gange har han scoret i indeværende sæson. 

Skader/karantæner: Frederikshavn var uden Eemeli Räsänen og Jeppe Vinther i Vojens senest. Rødovres skadesliste mod Rungsted begynder med tre målmænd og drager over backerne Lasse Carlsen, Jonatan Nielsen, Magnus Povlsen samt angriberne Nicklas Carlsen, Brady Vail, Frederik Kaels, Anton Linde og Tristan Petersen. Mon ikke der er lidt flere med i aften?

De indbyrdes kampe: Rødovre "har det godt" med Frederikshavn og har taget fem point af 12 mulige mod White Hawks. Det hører dog med til historien, at Rødovre har vundet to gange hjemme, mens Frederikshavn altså har taget begge kampe i Nordjylland.

Statistikken: White Hawks står med otte point for de seneste fem kampe, hvor Rødovre har leveret en enkelt sejr på 3-2 i Esbjerg og dermed kun har fået tre point. 


White Hawks vandt aftenens kamp for fansene Højdepunkter: Aalborg Pirates-SønderjyskE