Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

To hold, der har været lidt op og ned på det seneste, tørner i eftermiddag sammen i Spar Nord Arena, hvor Herlev Eagles tager imod Aalborg Pirates.

Ørnene har mange folk ude for tiden og efter en tirsdag aften, der sluttede meget sent, var der ikke flere kræfter tilbage til fredag, hvor Herlev rendte ind i en ordentlig lussing mod et veloplagt Rungsted-hold.

Herlev har på det seneste blot stillet med lige nøjagtig tre kæder, og det går naturligvis ud over energien, når kampprogrammet er tæt. 

Aalborg har lige nøjagtig modsatte situation: Masser af folk og stort set ingen skader. Alligevel er det som om, Pirates ikke helt har fundet rytmen på det seneste, og sådan en søndag eftermiddag i Herlev vil være en god lejlighed for Garth Murray til at arbejde med kædesammensætninger og special teams.

I tabellen er det hele nemlig nogenlunde omkostningsfrit for Aalborg, der formentlig slutter på tredjepladsen, uanset hvad der sker i de kommende uger frem mod slutspillet.

Så for Aalborg-mandskabet gælder det ene og alene om at finde storformen frem mod playoffs.

Det forventer vi: Hvis ikke Herlev har flere folk med, kan det blive en svær kamp for hjemmeholdet mod et hold, der kan rulle på med fire ganske solide kæder. Aalborg favorit, men vi skal aldrig glemme Herlevs stærke individualister, der altid er i stand til at drille, hvis de får mulighederne serveret.

Hold øje med: Målmandsduellen vigtig i dag, hvor Jidskog formentlig starter hos Herlev. En stærk indsats af svenskeren er påkrævet, hvis Herlev skal have point. I den anden ende skal Sørensen lige hæve sit niveau et enkelt trin på stigen inden slutspillet. Fanger han sit absolutte topniveau i dag?

Skader/karantæner: Herlev manglede Magnus Koch, Kasper Larsen og Tobias Ruelykke på backpladserne i Rungsted fredag, mens Joachim Linnet, Joonas Riekkinen og de to unge Mads Schlæger og Simon Golbert sad over i angrebet. Aalborg var i sin seneste kamp uden Kirill Kabanov og Tobias Ladehoff. 

Historikken: Herlev vandt det første indbyrdes opgør hjemme. Siden har Aalborg taget tre sejre, senest 5-0 hjemme i Bentax Isarena.

Statistikken: Der er konstant over 20 minutter til Herlevs A-kæde, der trækker et stort læs for øjeblikket. Selv i et 1-8-nederlag mod Rungsted. Hos Aalborg venter man stadig på lidt mere guf fra Ben Duffy, der indtil nu blot står noteret for en enkelt assist. 

 


STREAM: Herlev Eagles-Aalborg Pirates BILLEDER: SKARPE SKUD FRA Herning-Frederikshavn