Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles begyndte "tiden efter landsholdspausen" som lyn og torden med en næsten perfekt kamp og sejr hjemme over Frederikshavn, inden der blev fulgt op med en ordentlig omgang tjubang-hockey og et nederlag på 6-7 hos Herning efter straffeslag. 

To vidt forskellige kampe, som gav træner Patric Wener bevis på, at Herlev både formår at spille tæt bagude, men også stærk angrebshockey som det var tilfældet mod Herning. 

Spændende, om det bliver endnu en målfest i aften mod et Esbjerg-hold, der plejer at spille åbne og målrige kampe. Senest 5-6 lørdag aften mod Odense. Det var ovenpå et nederlag på 1-3 mod Rødovre. 

- Vi fik hverken det ønskede resultat i Rødovre eller mod Odense. I trænerteamet har vi selvfølgeligt gennemset kampen mod Odense, og der var elementer, som var positive. Vi lavede fejl, mange flere end vanligt, men på trods af dem, havde vi moral og kvalitet til at komme tilbage i kampen, siger træner Jason Jaspers i klubbens kampoptakt. 

- Vi begik fejl, som vi ellers ikke begår og begik mange af dem. Det skal der rettes op på, for vi kan ikke vinde, hvis vi begår så mange fejl. Men vi fandt en vej frem, og den vej kan benyttes mod Herlev. Så vi er klar til at forbedre tingene onsdag aften, lyder det fra Esbjerg-træneren. 

Det forventer vi: Det kan vel næsten kun ende med mål, når nu vi har to offensivt indstillede mandskaber på isen. Hvis kampen åbner op tidligt, kan det sagtens blive en god gang "tjubang-hockey".

Hold øje med: Herlevs målmand Lukas Horak havde en blændende hjemmekamp mod Frederikshavn i sidste uge. Møder han Lillie eller McAdam i Esbjerg-målet?

De indbyrdes kampe: Esbjerg har vundet de to indbyrdes matcher med 6-4 og 5-3 og står dermed med den indbyrdes overhånd lige nu.

Statistikken: Der var 13 mål inklusive straffeslag i Herlevs sidste kamp, mens Esbjerg og Odense altså scorede 11 gange (5-6) i lørdags.

Skader/karantæner: Esbjerg var senest uden Jonas Bjerrum og Oskar Boel, mens Herlev var uden Max Vilstrup Olesen senest mod Herning. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning Flotte scoringer, da SønderjyskE tæmmede tyrene