Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Spændende match i Odense i aften, hvor det efterhånden solide Bulldogs-mandskab skal forsøge at drille et af topholdene, Aalborg Pirates. 

De to hold mødtes tilbage i første spillerunde, hvor Aalborg ganske ubesværet vandt 5-2, men der er løbet meget vand i åen siden dengang, og nu fremstår fynboerne som et hold, der måske godt kan matche det bomstærke nordjyske mandskab på en lørdag aften på Fyn.

Det bliver med Topi Piipponen på holdet. Den nye finne hos Odense er altså hentet ind som direkte erstatning for Jake Coughler, der måtte rejse hjem efter kraftigt besvær på grund af en hjernerystelse. 

Topi Piipponen ser på papiret ganske solid ud, men skal naturligvis lige have tid til at spille sig ind hos Odense, der nu har udlændingekontingentet komplet og går benhårdt efter at lægge afstand til Rødovre på niendepladsen.

Det bliver ikke nogen nem opgave i aften, når et Aalborg-hold, der lige har nydt en god uges pause, kommer på besøg i Spar Nord Arena. 

Pirates-mandskabet vandt i sidste weekend 5-2 over Rødovre uden at imponere, og rytmen er ikke helt på plads endnu hos Murrays mandskab. 

Måske kan den findes i aften - eller det skal den - for Odense er ikke noget nemt sted at spille lige for øjeblikket. 

Skader/karantæner: Odense har stadig Christopher Kamph og Radek Cip siddende ude, og spørgsmålet er om russiske Alex Torchenyuk er nået at ankomme. Han kan i givet fald blive en joker. Aalborg stillede senest uden Emil Marcussen, Mikkel Højbjerg og Jonas Jakobsen. 

Det forventer vi: Samme kampbillede som da Odense i sidste weekend mødte Herning. Et teknisk stærkt Aalborg-hold, der bliver udfordret af et "tight" spillende Odense-mandskab, der kommer til at arbejde rigtig hårdt for at forstyrre modstanderen.

Hold øje med: Topi Piipponen vil naturligvis være manden, som publikum kigger efter i aften, men også en spiller som Sebastian Ehlers gør sig bedre og bedre bemærket i den her sæson. Aalborg ser formentlig gerne lidt mere offensivt fra backerne Edmondson og Curti i aften og så er det måske tid til Thomas Spellings første sæsonmål?

Statistikken: Nok er Aalborg et stykke foran Odense i tabellen, men fynboerne har altså tre point mere end Aalborg i formbarometeret over de seneste fem kampe (8-5). 

De indbyrdes kampe: Stærk overhånd til aftenens gæster, der uden problemer vandt 5-2 hjemme over Odense i den første kamp. De seneste otte  kampe har Aalborg vundet. Kun en af dem er gået i overtid. 


Esbjerg henter højrefattet canadisk back Ny Herlev-overhånd i tæt kamp mod Rødovre