Kampstart 15:00 i VinMedKant Arena

En enkelt kamp i Metal Ligaen i eftermiddag, og et ægte bundopgør, hvor nummer ni Odense møder nummer otte Rødovre. 

Der er dog 25 points afstand mellem de to hold, så der er forskellige forudsætninger før kampen i eftermiddag på trods af, at de to hold er naboer i tabellen.

Mon ikke fynboerne håber på at bryde den negative stime i eftermiddag mod et Rødovre-hold, der med mange skader og klare nederlag på det seneste synes at være den mest "sårbare" modstander, Odense kan møde netop nu.

Derfra og til point er der dog lang vej for det mentalt sårede fynske mandskab. 

Odense viste god moral fredag aften, hvor Bulldogs rystede Esbjerg i slutfasen med to scoringer og flere chancer til udligning i slutfasen, mens Rødovre som det eneste hold ikke spillede fredag aften.

Seneste Rødovre-matcher var mellem jul og nytår, hvor det ikke lykkedes at score mod Rungsted, mens det blev til et nederlag i Herlev. Der er næppe heller tvivl om, at Rødovre ser kampen i eftermiddag som en god mulighed for at komme på fode igen. 

Historikken: I premieren helt tilbage i september vandt Rødovre efter overtid med 3-2 og har vundet yderligere to kampe, 3-1 i Odense og 4-3 i Rødovre. Kampen i Odense var en klar affære, mens de to kampe i Rødovre altså har været rigtig tætte.

Skader/karantæner: Rødovre spillede i den seneste kamp i Herlev uden Matthias Asperup, Nicklas Carlsen, Julius Nyquist, Miro Keskitalo og Kasper Larsen, mens Odense stillede til kamp i Esbjerg uden Oliver Anker Christensen, Sebastian Ehlers, Mike Daugulis, Lucas Bjerre Rasmussen og Asger Petersen. 

Statistikken: Tabellen over de seneste fem kampe viser, at Rødovre og Odense er nederst. Rødovre med tre point og 4-18 i målscore, mens Odense har 0 point og 11-27 i målscore. Er det Odenses chance, at Rødovre på det seneste har tre "nuller" i fem kampe? 0-8 mod Herning og 0-4 og 0-2 mod Rødovre.

Det forventer vi: Hvis Odense overhovedet skal gøre sig håb om en sejr, så i eftermiddag mod et Rødovre-hold, der er såret med mange skader og nederlag på det seneste. Rødovre dog stadig favorit, Odenses store stime af nederlag taget i betragtning. 

Hold øje med: Yannick Vedel har gennemgående været bleg i den her sæson i forhold til, hvad vi tidligere har set. Han scorede to gange i Esbjerg fredag og nettede ligeledes mod Herning i juledagene. Odenses katalysator i eftermiddag? Hos Rødovre var Mads Eller tilbage i Herlev efter endt karantæne og fortsætter i dag som en vigtig energikilde hos Rødovre Mighty Bulls. 


EUFORI I ODENSE: 4-3 over Rødovre - første sejr siden 18. oktober VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-SønderjyskE